Looking for a vendor Avrupa'da Methaqualone

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Merhaba,

Methaqualone'un sentezlenmesinin ve öncüllerinin elde edilmesinin kolay olduğunu sık sık duydum, ancak neden kimse Avrupa'da üretmiyor veya satmıyor?

Yüzde doksan dokuzu Çin veya Hindistan'dan geliyor ve bu ülkelerden, özellikle de benim ülkeme methaqualone kaçırmak zor çünkü oradan gelen her paket iyice kontrol ediliyor. Güney Afrika'da methaqualone elde etmek en kolay olanıdır; hapları üreten satıcı ile bağlantı kurduğunuzda saf methaqualone tozu bile elde edebilirsiniz. Ancak bahsettiğim gibi kaçakçılık zor.

Avrupa'da uzun vadeli bir iş için bir bağlantı arıyorum. Kişisel kullanım için satın almayı düşünmüyorum; hap şeklinde satmak ve Quaaludes'i Avrupa'ya yeniden tanıtmak istiyorum.

İyi miktarlarda temin edebiliyorsanız ve fiyatınız uygunsa benimle iletişime geçin.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
bence avrupa'da yeterli̇ talep yok, eğer i̇sti̇yorsaniz yapabi̇leceği̇ni̇z en i̇yi̇ şey sadece kendi̇ni̇z üretmek

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
İyi bir kimyager tanıyorum, ancak öncül maddeler ve öncül madde yapımında kullanılan malzemeler ülkemde çok sıkı denetleniyor. Hindistan ya da Çin'den öncül madde kaçakçılığı yaptığımda methaqualone tozu/hapları da kaçakçılığı yapabiliyorum.

Kaçakçılık yapabilecek veya Avrupa içinden sevkiyat yapabilecek bir bağlantıya ihtiyacım var.

View previous replies…

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
evet ama temel malzemelerden kolayca yapabilirsiniz. ftalik anhidrit veya metil antranilattan asetil antranilik asit, toluenden o toluidin ve katalizör için PCl3, POCl3, PCl5 veya polifosforik asit gibi her türlü şeyi kullanabilirsiniz. qualuude oldukça ez bir sentezdir

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Herkes bana bunun kolay olduğunu söylüyor ama kimse quaaludes satmak ya da yapmak istemiyor. Yani ya kolay değil ya da kimse para kazanmak istemiyor lol.

Ama toluidin oldukça zehirli, bu yüzden kanser olmamak için uygun ekipmana ihtiyacınız var.

Ve inanın bana, talep var. Ayda 20-30 bin hapı kolayca satabilirim. Quaaludes eşsiz bir uyuşturucu, benzolardan daha iyi.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
evet, tabi̇i̇ ki̇ talep olabi̇li̇r ama i̇nsanlarin bunu sadece bi̇r kez deneyeceği̇ni̇ ve sonra bi̇r daha i̇stemeyeceği̇ni̇ düşünmüyor musunuz? önce bunu ana akimda daha fazla zorlamaniz gereki̇yor, sonra yapilacak büyük para var

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,894
Deals
1
Eldiven, yüz maskesi ve havalandırma başlığı mı? Al/Hg üretimi veya gizli sentezlerde kullanılan diğer nitro-bileşiklerden daha tehlikeli değildir.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
evet Al/Hg başka bir seviyede çözünür cıva tuzları ile oynamamak gerekir ama toluidin o kadar da kötü değil. bir gaz kapanı ve bir solunum cihazı muhtemelen yeterlidir

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
50 müşterim bunu doğrudan satın alırdı ve inanın bana quaaludes ülkemde orman yangını gibi yayılırdı

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
hm ig o zaman toplamı yap. bunun için bir kimyager gerekmez

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
685
Deals
65
Adamım bu yapmak istediğim TEK şey. Ludes'u geri getirin :D Belki gelecek yıl! Bu yıl sadece 4MMC'de yemek pişireceğim