Question Metamfetamin yardım?

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
48
Biraz daha tecrübeli ve belki biraz da iyi olan biri bana yardımcı olabilir mi?
Amfetamin kullanmayı seviyorum ama metamfetamini denemek ve içmek istiyorum, gücünü merak ediyorum!
Ama medyada sürekli Meksika'dan gelen "süper" meth'ten bahsediyorlar çünkü P2P ile yapılıyor bu doğru mu P2P'den yapılan meth, efedrin hidroklorürden yapılan meth'ten çok daha güçlü mü?
Ve ayrıca test edilen numunelerin hepsinin %90 saflığın üzerinde olduğunu söylediler? Bu doğru mu yoksa başka bir uyuşturucuyla savaş kampanyası mı? Ve son soru, burada Avrupa'ya gönderilen satılık gerçekten güçlü% 90 metamfetamin olan biri var mı, kendim hissetmek istiyorum ... 🫣😅
Şimdiden teşekkürler.
Selamlar,

MisterAnonymous.

yourMomSaysHi

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Avrupa'da kullandığınız meth zaten Meksikalılardan üretiliyor ya da Meksika'dan ithal ediliyor.
"süper" meth'ten bahseden kişinin Meksika'daki "süper laboratuvarlar "la ilgili bir anısı olabilir, ki gazeteciler ve sansasyonel haberler deyince aklıma bunlar geliyor. Süperin bittiği yerde değil. Bir p2p sentezinden elde edilen ürünün enantioseparate edilmesi, temizlenmesi ve yeniden kristalize edilmesi gereken miktar, basit bir efedrin indirgemesine kıyasla rasemattan eşit derecede güçlü bir ürüne ulaşmak için süper sinir bozucu ve süper zaman alıcıdır: S(+)MA.

Yine de üründe en belirgin iki ila üç kesici maddeye sahip olmanız çok muhtemeldir. 2022'den bu yana 10'dan fazla DNM satıcısının sonuçlarını gördüm ve bunların hepsi doğrudan laboratuvardan yüzde 99+, laboratuvarda test edilmiş, kesilmemiş d-MA sağladığını iddia etti. Bunlardan biri gerçekten de %96 oranında temizdi, diğerlerinin hepsi sadece %50-70 civarındaydı. Ne yazık ki, analiz yöntemine bağlı olarak, bazıları kötü seçilmiş analitik cihazlarda bile görünmüyor.

Onlarca yıldır her iki uygulama yolunu da kullanan insanları tanıdığım için benim görüşüm:

Eğer mutlu bir A kullanıcısıysanız MA içmeye çalışmaktan uzak durun. Ağızdan 20 mg ile aynı süreyi geçirebilecekken günde 5 g'ı kolayca tüketeceksiniz. Bunu içen insanlar durmayacaklardır. Çünkü ağızdan alındığında MA'nın ortaya çıkarabileceği aktiviteyi arzularlar. Sadece orada değildir, bunu olumlu bir şekilde onaylarlar (ve pipodan bir vuruş daha alırlar). Devam ederler. Kokain gibi. Burundan çeken pek fazla insan tanımıyorum. Belki birileri bu konuda bir şeyler söyleyebilir.

View previous replies…

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
48
İpucu için teşekkürler ama bir kez içebilecek kadar inatçıyım ve bu tıpkı bir kez crack içtiğim ve bir kez 4 numaralı saf eroini vurduğum gibi, köle olmam pek olası değil, bu sadece bir insan olarak kim olduğum, sadece gücü merak ediyorum ve bir kez düştüğümde ne için geldiğimi aldım ve geri dönmeyeceğim....

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
48
İncil'i doğru hatırlarsak, 1 numaralı ölümcül günahlardan biri olan gururun da bununla bir ilgisi olduğunu düşünüyorum. 🙄😅

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
45
Avrupa'daki meth Meksikalılar tarafından mı yapılıyor? Bu 3/4 yıl önceydi, Meksikalılar tarafından al/hg yöntemiyle üretiliyordu, bugünlerde Hollanda'da büyük üreticiler serbest baz yapmak için pt/h2 (katalitik hidrojenasyon) kullanıyorlar, tartarik ile ayırıyorlar. Ve d-meth'i satıyorlar. (Bazı insanlar L-meth üzerinde bir rasemizasyon işlemi yapar ve bundan sonra tekrar ayırır)

Ve size söyleyebilirim ki, Meksikalılar al/hg ile daha iyi bir iş çıkardılar!

Pt/h2 yöntemi hakkında çok fazla şikayet duydum. Ve birçok insan bunun aynı ürün olduğunu söyleyebilir. Ancak kullanıcılar farkı hissediyor.

Kendim hiç kullanmadım... Satan insanlardan duyduklarım bunlar...

Hypnou

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
3
Bro smoked, yapacak bir şeyi olmayan ya da zamanla ne yaptığını ya da hobisiz bir hayat yaşayan insanlar içindir, sadece nargile gibi iyi olduğunu düşünürler, evde pencerelerin arkasında kıç üstü oturmak istemeyen insanlar için koklayın ve... Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır 🤘

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
48
Evet bu doğru sadece amfetamine karşı bağışıklığım var ve bana eski hissi geri verirse meth denemek istiyorum sigara içmek ya da koklamak önemli değil ama bir çizgi için git derseniz ipucunuzu alıp takip edeceğim 🙏

Hypnou

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
3
Evet biliyorum, ama ihtiyacım var ya da bilmiyorum gibi... onu aldığınızda ve birkaç dakika ağladığınızda bu an olmadan istediğim şey bu sihir değil 🙄