["Çarpma" ne anlama geliyor?

ZACARIASKLK123

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
İnsanların iv enjekte ettiğini okudum, boofing = eşek, ama slamming?

Ayrıca internette sıçanlara kas içi/subQ enjekte edildiğine dair bazı makaleler okudum, insanlar neden bu yolu takip etmiyor? Sokak methinde kullanılan dolgu maddeleri yüzünden mi?

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,798
Deals
666
Sokak uyuşturucularını asla kas içine enjekte etmeyin. Çünkü tehlikeli safsızlıklar ve buna bağlı olarak olumsuz etkiler olabilir.
Bu sadece meth için değil, diğer sokak uyuşturucuları için de geçerlidir.

Chem-Safe

Chem-Safe - Energy Control
Language
🇪🇸
Reaction score
25
Maddelerin uygun şekilde uygulanması konusunda belirli bir bilgi eksikliği vardır, metamfetamin kullanan herkes bunun kas içine enjekte edilebileceğini bilmez, sigara içenler bile burundan çekilebileceğini bilmez.

Slam, cinsel bağlamda enjekte edilen madde kullanımını ifade eder (meth olması gerekmez), bu azınlık bir uygulamadır, ancak bazı kişilerde ciddidir. Sentetik katinonları enjekte eden ve bunların aşındırıcılığı nedeniyle yanmış damarlarla sonuçlanan insanlar da vardır.

ZACARIASKLK123

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Takip eden soru, eğer birisi 7.4 ph ile %99 - 98 meth'e sahip olduğundan eminse. Kas içine enjekte edilebilir mi?

Eğer birisi enjekte etmek üzereyse, enjekte etmek istediği PH değeri ne olmalıdır?

IV kullanım için

&

İntramüsküler kullanım için?

Kadın ve erkek kan asitliği veya alkalinitesi arasında farklar var mı?

ZACARIASKLK123

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Ayrıca, MDMA veya Metamfetamin vajinal olarak kullanılabilir mi? "Boofing" gibi mi çalışır?

Chem-Safe

Chem-Safe - Energy Control
Language
🇪🇸
Reaction score
25
Yasal ilaçları uygulayabileceğiniz vücudun her bölgesi psikoaktif bir maddeyi de emebilir ;)

Her ikisi de mukoza yoluyla emilse de rektum ve vajinanın duvarları ve mukozası farklı özelliklere sahiptir. Vajinal floradaki dengesizliğin pH değerinde düzensizliklere neden olarak enfeksiyonların ortaya çıkmasını kolaylaştırabileceğini unutmayın. Öte yandan, rektum güvenli bir yoldur, o kadar güvenlidir ki bebeklere fitillerle toplu ilaç veririz.