Question Meth hcl tuzları kristallere nasıl dönüştürülür?

Dontstopgetit

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Hey, arkadaşlarımdan biri ona içi sıvı dolu bir su şişesi verdi, zaten arkadaşım şişeyi bana uzattı ve buharlaştırılması gerektiğini söyledi
Bu yüzden tüm içeriği Pyrex bir kaba koydum ve buharlaşmasını izledim ve geriye kalan tek şey meth hcl olduğunu tahmin ettiğim beyaz bir tuzdu?
Bunu nasıl kristalize edebilirim? Çünkü içmeye çalıştığımda çatlaması çok uzun sürüyor ve çatladığında da minik minik şeyler oluyor, eğer mantıklı geliyorsa

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Doğru bok, örümcek ağlarına, yayılan ışınların dairesel dodadlarına çok benzeyecektir. Tarif ettiğiniz şey meth hcl'e hiç benzemiyor.

View previous replies…

Dontstopgetit

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Özür dilerim, daha detaylı açıklamalıydım.

bu yüzden buharlaşmaya çalıştığımda, açıkçası yeterli bilgiye sahip değildim
Bir kaba döktüm ve doğrudan ateşin üzerine koydum, bu da bana sonunda katı ürün kuru ürün bıraktı, ancak o kadar hızlı ısıtmış olmalıyım ki son ürün bulanıktı ve kristal görünümlü değildi, bu yüzden damıtılmış h20 yerine çözmek için yanlışlıkla musluk suyu döktüm.
Her neyse, denedim ve kesinlikle ürün bu ama görünümünü ve yaktıktan sonra sertleşmesi için geçen süreyi düzeltmenin bir yolu var mı?

Attachments

• ZhBkzyAlHa.jpg
    ZhBkzyAlHa.jpg
    4.8 MB · Views: 157
  • RcXnb6ShFy.jpeg
    RcXnb6ShFy.jpeg
    3.4 MB · Views: 159
  • q0zkBpenGu.jpeg
    q0zkBpenGu.jpeg
    3.4 MB · Views: 144
  • ndrkyYQbsD.jpeg
    ndrkyYQbsD.jpeg
    3.8 MB · Views: 153

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Bir A/B ekstraksiyonu bu amaca yönelik çok şey yapacaktır. Dosyalarımda bir karışabilirlik tablosu var ama temel olarak HCl'yi nötralize etmek ve üstte yüzen yağı toplamak için temel bir kimyasal kullanırsınız (bu metamfetamin bazıdır), sonra bunu başka bir çözücüde çözün ve HCl gazını içinden geçirin veya sadece HCl asidini damla damla ekleyin ve meth HCl'yi çökeltin, sonra yeniden kristalleştirin

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Yanılıyor olabilirim ama sanırım ABD'de "vagon tekerleği" olarak adlandırdığımız şeyden bahsediyorsunuz. Genellikle aptal efedrin denilen şeyde görülür. Bu, reaksiyonu tamamlanmamış, çok erken çıkarılmış bir uyuşturucu. Ben kırmızı p yönteminden bahsediyorum. Gerçek meth, buharlaştırıldığında, çanağın etrafı boyunca merkeze doğru içe dönük uzun keskin kristallerden oluşan bir halkadır. İçinde "V" şeklinde kristaller vardır. Yüzeyde görülen budur. Altında ıslak şekere benzeyen bir şey vardır... tamamen kuruyana kadar.
Ama bu oldukça hidroskopik. Dostumun istediği kristalleri oluşturmak için... malınızı ılık alkol, etal alkol ve biraz da damıtılmış suda çözün. Elinizdekini çözmeye yetecek kadar. Kuruyana kadar bekletin. Kuruyana kadar rahatsız etmeyin.
Teşekkür ederim.

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
IDIO EPHEDRINE demek istemiştim. Yazım denetleyicisi yine beni yakaladı. İdiot.... demek istemedim. Lol

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
İyodoefedrin. Hidronik asit veya iyot fosporus kullandığınızda bu kez iyot-efedrin bir ara ürün olarak karşınıza çıkıyor. Bu bana hala eutylone gibi görünüyor ama görünüş her şey değildir. Bazen yanmış methimi alıp içinden aseton geçiriyorum ve ocakta bir turta tavasında kurutuyorum ve buna benziyor ama biraz daha parlak

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Bunun ne olduğundan emin olduğumu söylemiyorum ... Yine de, her şeyden önce güveneceğim bir şey olmadığına katılıyorum ve adam kötü bir karma aramıyorsa, başka birinin belki de ölmesi için sokaklara koymamalı.🤬 Bildiğim kadarıyla, ne olduğu konusunda haklı olabilirsiniz, ancak eminim ki birilerine zarar vermektense çöp kutusuna atılmasının daha uygun olacağı konusunda hemfikiriz. Ben olsam bunu ona veren pisliğe karşı çok dikkatli olurdum. Bir şey pişirmek için zaman, çaba ve risk alan biri, kesinlikle onu öylece vermeyecektir. Tabii sizi aradan çıkarmak istemiyorsa. Aklıma gelen tek sebep bu. Eğer biri bana böyle bir şey verseydi, merakımdan kırıp geri verirdim. Kim olsa yapardı. Ama bu şekilde geri gelirse? Birkaç çocuğa benim için yakından ve kişisel olarak baktırırdım. Gerçekten bilmiyorum. En azından o adama karşı çok dikkatli olurdum.
Yıllar önce benim için de en zor olan işin sosyolojik yönüydü. Ama birine güvendiğim için iki kez mahkum olduktan sonra, ..

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Eutylone olsaydı bilirdiniz. Eutylone'un tadı siyah meyan kökü gibidir ve meth'e hiç benzemez. Benim için tadı bazen sülfür veya iyot gibi ama kesinlikle meyan kökü değil

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Birkaç hafta önce biri bana ücretsiz bir eutylone örneği gönderdi, onu ilk kez şahsen gördüm. Bu kesinlikle o değil. Eutylone hayal gücünün herhangi bir yerinde "geri çatlamaz". Kehribarı andıran kahverengi amorf bir katıya dönüşüyor. Hiç kristal yok

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Sadece daha iyi hale getirmek istiyorsanız ancak "buz" olmasına gerek yoksa, mümkün olduğunca ince ezebilir ve buz gibi soğuk asetonla durulayabilirsiniz. Başka bir seçenek de üzerine kaynar susuz alkol dökmek ve sıcak olarak süzmektir. Böylece yeniden kristalleştirmeyi deneyebilirsiniz ancak bu şekilde tamamen berrak olmayacaktır.

Dontstopgetit

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Heya, başka bir aşçı yaptığım ve son ürünüm şöyle göründüğü için hangi çözücü en iyisi olmazdı
Tadı gerçekten güçlü lol gibi gerçekten tuzlu ve tabii ki boruya geri çatlamak yıllar alıyor, neredeyse sadece buharlaştırmaya ve kristalleştirmeye çalıştığım meth yağı neyi yanlış yaptım ve nasıl düzeltebilirim? Yakında bir fotoğraf göndereceğim

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Muhtemelen etil 2 fenilasetoatat (bmk öncüsü) ile yapılan ve Al / Hg ile indirgenen bir meth (Neredeyse eminim çünkü bu yoldan ilk kez meth yaptığımda sonuç aynı görünüyordu, yavaş çatlayan bir şeydi ve sonunda içildiğinde bir çeşit kaynatıldı (damıtma impiritleri çıkardı ve hiç böyle bir sorun yaşamadım)

gumkac1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
evet, p2p meth'e benziyor. eğer durum buysa, muhtemelen kristali alamayacaksınız. Bugün temelde yanlışlıkla meth racemate'i kristalize etmeyi başarsam da, bunun bir fotoğrafını ekliyorum, şaşırdım, hiç böyle bir şey görmemiştim. Kapalı bir kapta yaklaşık eksi 5 santigrat derecede yaklaşık bir ay boyunca kristalleşti. Eğer elinizde D-meth varsa, alkolde çözün, ısıtın, sonra süzün ve yavaşça kristalleşmeye bırakın. Ya da donmuş asetonu deneyin. Yeniden kristalleştirme için birçok talimat vardır
EtaQ2MSbnp
Na6hDorvid
W3k9LMRXEW

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Şimdi bu benim akışıma geri döndüğüne göre, bu (op) kesinlikle meth değil. Çin'in araştırma kimyasalı olarak sattığı şey. Bu ikame edilmiş bir katinon. Buna BU kristal ya da onun gibi bir şey diyorlar. Kesinlikle bir uyarıcı, birkaç düzine insanı öldürdü. Bu yayınlandığında varlığından haberdar değildim, ancak resimlerinizdeki şeyin bir katinon olduğundan ve kesinlikle metamfetamin olmadığından eminim

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Bana kırmızı bir p'yi ve reaksiyona girmemiş bir yemeği hatırlatıyor. İlk kez buharlaştırıldığında geri çatlamaz. Bekletince yapış yapış bir şey oluyor ve kim bilir ne renk oluyor.
Ancak şimdiye kadar yaptığım tüm kırmızı p buharları, merkezde v şeklinde kristallerden oluşan bir küme varken, dışta sivri uçlu uzun ince keskin kristalleri geri getiriyor. Onun gösterdiğine hiç benzemiyor. Neden birine bu kadar güvenip onun kobayı olmaya çalışıyorsun, hiçbir fikrim yok. İlk kırmızı bayrak, bunu size içmeniz için mi verdi....? Hı hı... ve bunu kalbinin iyiliğinden mi yaptığını düşünüyordu? Yerinizde olsaydım arkadaşınıza karşı çok dikkatli olurdum.

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Magnezyum sülfat veya sodyum sülfat izleri olan meth gibi görünüyor ya da sadece yavaş kristalleşen reacemate kristalleri, meth'i farklı şekillerde yapma konusundaki uzun deneyimlerime benziyor, bahsettiğim preküratörün indirgendiğinde safsızlık sorunları vardı ama kim bilir kimse resimden bir maddeyi tanımlayamaz.