Question Magnezyum Oksit, çinko veya kalsiyum gibi diğer oksitlerle birlikte

Plantguy

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Merhaba, grignard alternatif sentez reaktifleri hakkında iyi bir bilgi bulmakta zorlanıyorum, çinko ve kalsiyum gibi diğer oksitleri doğru miktarlarda bir şekilde veya bağlantıda eklemeyi veya başka birinin muhtemelen onu parçalayabileceğini düşünerek başlıyorum. Br ile ilgili hiçbir deneyimim veya bilgim yok, onunla uğraşmaktan hiç rahat hissetmediğim tek şey "hala yapmıyorum" Sodyum bromürle ilgileniyorum ama gazla değil ve klorobenzenin harika olduğunu düşünüyorum.
- Pencereden 0'dan 700c'ye çıkan ve sonra dışarıda aynı patlamayı gördüğünüze ve duyduğunuza sizi ikna ettiğini düşündüğünüz ve havada yeşil yanan dumanı gördüğünüzde vay canına dediğiniz o oh boklardan birine gerçekten sahip olmak istemiyorum.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Tüm bunların ne anlama geldiğinden tam olarak emin değilim, ancak yanılmıyorsam çoğu grignardın temel işlevsel özelliği bir alkil veya aril grubu, magnezyum ve bir halojendir, ancak özellikle brom bir ön koşul değildir. İyodürler ve klorürler de grignard oluşturabilir. Yani fenil, tosil, ksilil, metil propil bütil- MAGNEZYUM -bronür, iyodürler, klorür, florür, astitür 🌞

Last edited: