Looking for a vendor İsviçre'de LSD Satıcısı

hanslihansli

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Merhaba Arkadaşlar
İsviçre'de LSD için bir LSD endor arıyorum. Bitcoin veya benzeri kriptoları kabul etmelidir. Posta yoluyla dağıtım (İsviçre içinde, yabancı nakliye değil).

Birini nasıl/nerede bulabilirim? Her yerden satıcılarla tanışabileceğim bir yer var mı?

Teşekkür ederim
HansliHansli

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Talebinizi tam olarak anlayamadım - İsviçre'de bulunan bir LSD satıcısına LSD sağlamak mı istiyorsunuz, yoksa İsviçreli satıcılardan LSD'yi nerede bulabileceğinizi / satın alabileceğinizi mi soruyorsunuz?

hanslihansli

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
İsviçreli bir satıcıdan satın almak istiyorum

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Satıcıları en yaygın DNM'ler üzerinde denediniz mi? Yakın zamanda kurutma kağıtlarını test etmedim, ancak mevcut satıcılar diğer birçok yasal ürünü olan bilinen satıcılardır, genellikle LSD kurutma kağıtları yasaldır - LSD analogları ile sahte kurutma kağıtları yapmanın (İsviçre için ne olursa olsun tüm analoglar için boş yasak) veya birkaç yıl önce bazı gölgeli satıcıların yaptığı gibi LSD yerine NBOME koymanın büyük bir faydası yoktur.

Karalamalar zaten gizlilik için o kadar kolay ki, diğer AB ülkelerinden sipariş verirken büyük sorunlar görmüyorum, bir yaprak karalama içeren tamamen düz bir zarf... yakalanma oranı gülünç derecede düşük.