Question Lsd, koyu toz mu?

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Hey, LSD'yi gri/siyah toz halinde gören var mı? Tanıdığım biri Çinli bir şirketten küçük bir miktar sipariş etti ve sanırım dolandırıldı... 100 ml IPA'da 0,22 g karıştırdı, ancak test edilen kişi 2-3 damladan sonra herhangi bir etki hissedemedi. Bir fikri olan var mı? Belki yanlış bir şey yapmıştır. Ama siyah toz lsd'yi hiç duymadım.

Gale

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
10 yıl önce siyah veya koyu LSD tozu nadir değildi, saflık büyük ölçüde arttı ve TGUK VS JOR çatışmasının ardından fiyatlar düştü. Ben her zaman koyu renkli maddeye china xtal derdim. TMG'de bir satıcı china lsd kataloğu satıyordu, açık kahverengiydi. Elinizde ne olduğundan emin değilim ama öncü madde gibi görünüyor. Bunun için ne kadar ödedin? '

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Size özel olarak yazdım...yanıtınızı bekliyorum...iyi günler.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Lütfen ürünün adını söyleyin, iyi çalışıyorsa bunlardan bazılarını edinme şansınız var.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Çin'den bu kahverengi tozdan bir örnek aldım ve inaktif olduğu ortaya çıktı, belki de bir öncüdür? Bilmiyorum, örneğim bir çöp kutusuna gitti ... ama şimdiye kadar birkaç meşru katinon tedarikçisi, hem L.S.D'de ald52 olarak reklamını yapıyor, en azından benim için gizemliydi, bu yüzden bir örnek istedim, in vitro sonuç: iyi ayarlanmış dozlarda inaktif.

T0lek511

Don't buy from me
Resident
Reaction score
86
Deals
1
Toz halindeki LSD bir numaralı saçmalıktır. LSD o kadar güçlüdür ki sıvı gibi satılır