Looking for a vendor Hidroklorik asit %35-%37 satıcısı aranıyor

leopard12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Başlıktan da anlaşılacağı gibi, %35-37 hidroklorik asit satıcısı arıyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkürler

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Ne kadar çeviriye ihtiyacınız var?

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Sadece bir mağazaya gidin ve temizlik için %30'luk HCl satın alın ve sonra sadece saflaştırın ama çoğunlukla demir kirliliği çok büyük bir sorun değildir ve genel olarak buna ihtiyacınız yoktur %30'luk dumanlama da aynı şekilde işe yarayacaktır sadece farkı hesaplamanız gerekir ama bu çok zor değildir.
Hırdavatçı en iyi dostunuz ve en güvenilir tedarikçinizdir.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Hidroklorik asidi damıtamazsınız.............

View previous replies…

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
... siz hiç azeotrop diye bir şey duydunuz mu? kimya hakkında hiçbir fikriniz yoksa yanlış bilgi yaymayın.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Bir azeotrop veya sabit ısıtma noktası karışımı, oranları basit damıtma ile değiştirilemeyen veya değiştirilemeyen akışkan haldeki iki veya daha fazla bileşenin bir karışımıdır. Bunun nedeni, bir azeotrop kaynatıldığında, buharın kaynatılmamış karışımla aynı bileşen oranlarına sahip olmasıdır.

Lütfen şimdi bunu nasıl yapmak istediğinizi tam bir beyin sıçraması olmadan açıklayın. Destilasyon dediniz, o halde destilasyonla nasıl yapmak istediğinizi açıklayalım.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Demek istediğim, demir gibi kirleticileri damıtarak temizleyebilirsiniz, amacınızın ne olduğunu bilmiyorum.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Hidroklorik asidi damıtamazsınız.............

View previous replies…

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
NCPwVKqW0l

O zaman bu ne? Bir azeotrop kokusu alıyorum. 🤔

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
ya da toplam kanıt istiyorsanız bana bir iyilik yapın sadece deneyin

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Azeotropik karışımlarda, karışımın kaynama noktası tek tek bileşenlerden farklıdır, bir HCL/Su karışımını damıtmaya çalıştığınızda oluşan buhar gerçekten farklı bir bileşimdir, bu nedenle küçük miktarlarda HCL'yi gerçekten bir dereceye kadar damıtabilirsiniz, ancak daha fazla konsantre etmeye çalıştığınızda, buharın bileşimi bir Azeotrop oluşturmak için sıvınınkine yeterince yakın hale gelir, Bu noktada sadece çözeltiyi ısıtmak, bunu yapmak için gerekli görünen ısıyı karşılasanız bile ek bir ayrıştırmaya neden olmaz, Bunun nedeni buharın sıvı ile aynı bileşimi sürdürmesidir, bunu atlayacak olsaydınız, buhar fazının bileşimini değiştirebilecek ek bir bileşiğe (bir sürükleyici) ihtiyacınız olacaktı, bu da "Azeotropun kırılması. HCL/Su karışımı için bunu alkoller veya Toluen gibi organik çözücülerle başarabilirsiniz.

Tüm bunlar, daha yüksek konsantrasyonlar için iyi bir kaynak bulmanız gerektiği anlamına geliyor, çünkü küçük ölçekte tek başına yapmak muhtemelen uygun maliyetli olmayacaktır.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
lol Buradaki bazı tartışmaları seviyorum (aptal olarak adlandırılan kişi ben olmadığım sürece) oradaydım, bunu yaptım! Ha jk.
Yakın zamana kadar HCL ile yalnızca belirli bir % konsantrasyona kadar ulaşabileceğinizi fark etmediğimi itiraf etmeliyim.
Alkolden elde edilen azeotropları biliyordum ancak HCL ile konsantrasyonun bu kadar düşük olduğunu fark etmemiştim (eminim bir varil dolusu maddenin içindeki bir ceset bu değerlendirmeye katılmayacaktır!) bu yüzden aslında 5L konsantre HCl asidim olduğunu fark etmemiştim.
Öğrenmek için yaşamak lazım! Aslında şimdiye kadar sadece %10'luk kısmını kullandım.
Bu ülkede sadece web siteleri aracılığıyla elde etmek şaşırtıcı derecede zordu.
Şimdi sikloheksilamin veya n-bütilamin ile uğraşıyorum. HER ZAMAN bir şeyler var - bir RXN yaparken bile iki RXN sonrasını planlıyorum çünkü artık bir şeylerin toplanmasının ne kadar uzun sürdüğünün farkındayım!

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
OP'nin HCL'nin özelliklerini gerçekten anladığını sanmıyorum, çünkü HCL sadece %35 civarında konsantre bir sıvıdır, daha yüksek konsantrasyonlarda HCL saf haliyle bir gaz olduğu için havaya karışacaktır, bu da onun boktan damıtma özelliklerine katkıda bulunur, ayrıca HCL'nin suya yüksek bir bağlanma özelliği vardır, Bu nedenle yaklaşık %20 HCL ve %80 Suyu geçen basit damıtma imkansız hale gelir, çünkü bu karışım için tipik olarak bir Azeotrop oluşturan bileşimdir, en azından bir sürükleyici olmadan, ancak sürükleyiciye bağlı olarak çözücüleri çıkarmak için ek ayırma yapmanız gerekebileceğini de belirtmek önemlidir.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
HCL'nin bu tür bir konsantrasyonda gönderilmesinin ağır yasal gereklilikleri olduğundan bahsetmiyorum bile, eğer uygun evraklar olmadan yurt içinde gönderirseniz, posta çalışanlarına ciddi şekilde zarar verme riskiniz olabilir, ki burada kimsenin desteklediğinden şüpheliyim, Bazı ülkelerde bu size terörizm suçlaması için bile yeterli olabilir.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
KESİNLİKLE! Özel bir nakliye şirketi ve 5 litrelik bir 'havuz temizleyici' konteyneriydi ve bu yüzden tam olarak ne olduğunu biliyorlardı - annem için temizlediğim bir jakuzim var DUH!
Haha, 5 litresini satın almış olmam oldukça kullanışlı çünkü kullanacağım zaman, ki bu çok uzakta olmamalı - ya o ya da azeotropik sülfürik asit ama bu tamamen başka bir hikaye çünkü tuzlama amaçlı olacak (ne kadar güç gerekiyorsa - volumetrik şişeler hakkında bir şeyler öğreniyorum. Oldukça ilginç).
Dürüst olmak gerekirse nakliye için çok para ödedim... Hatırladığım kadarıyla 50 sterlin...
Oh ve haha APC Pure'dan 25g NaBH4 aldım (harika bir şirket, onları hiç de kötülemiyorum) ve ürün 12 £ iken teslimat için 30 £ hatta belki 50 £ ödedim haha
😛 Aptalca ama ne yapacaksın! İhtiyacın olduğunda ihtiyacın olur - oh bekle, ihtiyacım var mı?! Evet, NaBH4'ü kullandım. Harikaydı, şimdi bir vakum odası + pompaya ihtiyacım var ve bekliyorum

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Ben bu konuda bir istisna olabilirim, çünkü sadece arada sırada damla damla para alıyorum, o yüzden bilmiyorum. Eminim gerçekten satmak ve yatırım yapmak istiyorsanız bu farklı bir hikaye - ben kişisel kullanım / bilişsel özgürlük adamıyım.
Satıcılıktan hapse girdim. Tekrar bulaşmak istemiyorum, bu yüzden kimyaya girdim! Haha