İhtiyaçları için amfetamin üreten Avrupalı bir kimyager arıyorum

Status
Not open for further replies.

quantum

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Merhaba, bu forumu bulduğuma sevindim. Dread Speed panolarında çok aktif bir üyeydim ama kapandığından beri ben de kesildim.

Doğru pano olup olmadığından ve bu tür gönderilerin hoş karşılanıp karşılanmadığından emin değilim, ancak bu gönderiyi yapmaya karar verdim çünkü bu bir süredir aklımda olan bir şey ve sormak için en uygun yer burası gibi görünüyor.

Uzun süredir amfetamin kullanıcısıyım ve 1-2 ayda bir 100 gr gibi düzenli bir tedariğe ihtiyacım var.
Amfetamini ilk elden üreten ve en önemlisi kendileri tüketen birini arıyorum. Her şeyden önce kendi ihtiyaçları için mükemmel, saf ve sonuçta tüketilmesi güvenli bir ürün üretmek için gerekli uzunluklara giden ve yeterince tutkulu ve talepkar bir kişi arıyorum, uygulanabilir olduğu ölçüde yüksek standartlar uyguluyorum.

Daha önce de söylediğim gibi, uzun süredir amfetamin kullanıcısıyım, hiçbir zaman reçeteli ilaç vb. kullanmadım, her zaman dw veya sokaklardan tedarik ettim. Son yıllarda tedarik ettiğim şeylerin çoğunda inanılmaz derecede garip şeylere tanık oluyorum ve yalan söylemeyeceğim, elime geçen şeylerin çoğundan giderek daha fazla şüphe duymaya ve paranoyaklaşmaya başladım, özellikle de en son örneği son derece şüpheli gen terapisi enjeksiyonları olan ve üç harfli ajansların ve transhümanist gündemin diğer ajanlarının vücudumuza daha da fazla itmeye çalıştığı ilaçlarla cehennemin nasıl kaybolduğunu göz önünde bulundurarak.

Bunun dışında, son iki yılda 30'dan fazla sipariş verdim ve henüz güvenilir bir tedarikçi bulamadım. GordonAlles, Amaguetesiegel, NLK ve diğerleri gibi önemli ve saygın olanlar da dahil olmak üzere hiçbir Avrupalı tedarikçinin herhangi bir tutarlılığı yok gibi görünüyordu ve bu da uzun bir süre boyunca esasen rastgele ve neredeyse her zaman inanılmaz toksik maddelerin sonsuz tüketimine yol açtı. Bol miktarda sıcak susuz asetonla iyice yıkamak bile artık işe yaramıyor gibi görünüyor çünkü görünüşe göre günümüzde dolgu maddelerinin / kalıntıların çoğu asetonda çözünmüyor ve midemde ve bağırsaklarımda sürekli günlük hasara neden olmaktan başka seçeneğim kalmadı. Ayrıca elimdeki son amfetaminin günlük tüketiminden kaynaklandığı kesin olan deri altında pıhtı gibi birkaç küre büyüdü. Zaman geçtikçe ve uzun süredir her türlü rastgele kimyasal maddeyi yuttuğum için giderek daha fazla endişe verici hale geliyor, bu yüzden tetiği çekmeye ve bu yazıyı yapmaya karar verdim çünkü bir süredir bu kadar çaresiz durumdayım ...

Avrupa'da bulunan ve kendi tüketimi veya yakın çevresi için nispeten mütevazı kalitelerde üretim yapan herhangi bir kimyager varsa, bana güvenli amfetamin tedarik etmek istemeniz durumunda lütfen mümkün olan herhangi bir yolla benimle iletişime geçin. Lütfen beni yanlış anlamayın, özellikle sıradan bir satıcı aramıyorum, ancak yakın ve uzun vadeli bir arkadaşlık kurabileceğimiz ve dürüstçe birbirimize olası şekillerde yardımcı olabileceğimiz bir kişi arıyorum. Şu anda hissettiğim gibi cömert bir ekstra ödeme yapabilecek durumda değilim, ancak minnettar ve sadık bir insanım ve umarım bu inanılmaz iyiliği bir şekilde geri verebilirim ...

Okuduğunuz için teşekkürler, umarım doğru kişi bu yazıyı görür.
Her halükarda, Tanrı hepinizi korusun.
Güvende kalın

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
BB Market'teki tüm ilanlara bakın. Orada amfetamin üreticilerini bulacaksınız. Kural olarak, üreticilerin forumdaki bu tür gönderileri aramak için fazla zamanları yoktur. Kendi başınıza bir tedarikçi bulmak için çaba göstermeye çalışın.
Birisi size önce bir şey satın almanızı teklif ederse, bu kişinin dolandırıcı olma olasılığı %99'dur

Status
Not open for further replies.