Question Laboratuvar Konumu

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Hey BB!

Alan hakkında bilgi toplarken bir döngüde sıkışıp kaldım ve bu düşünce başından beri aklımda.

Laboratuvarımı nereye koyabilirim? Büyük bir paranoyam var, bu da beni iyi bir opsec'e sahip olmaya yönlendiriyor, ancak bu durumda benim için aşırıya kaçtı, herhangi bir ipucu var mı?

İlk fikrim, gönül rahatlığıyla pişirebilmek için küçük bir şebekeden bağımsız sığınak oluşturmaktı, ancak arazi fiyatları ve arkasındaki tüm bu yasal saçmalıklar baş ağrıtıyor.

Sevgilerimle, kpach!

Solution
For most people the best place to have a lab is don't have one. Use non specific equipment when you can and use the specific equipment and then put it away in the back of the closet or somewhere hard for snoops t get to. Make it something mundane. 20l reactor? Nah that's an old water heater the trash man wouldn't take, says so right on the box. That old deep freezer with a padlock in the garage? I put a lock on it so no kids would climb into it, it hasn't worked in years, hell I lost the key years ago

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Bence saklanmak için en iyi yer uçak tarafıdır. Paranoyanın sizi ele geçirmesine izin vermediğiniz ve zihninizi sakin tutmayı başardığınız sürece. Hiç kimse sıradan bir yerde sıra dışı bir şey aramayacaktır. Sadece izlerinizi gizlediğinizden ve çevreye rahatsızlık vermediğinizden emin olun. Tüm bu konuya adanmış ilginç bir kitabım var. Almak isterseniz bana DM atın!
G0NBwP6qxl

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Grayman konsepti gibi olduğunu görüyorum, katkınız için teşekkür ederim! Size hemen mesaj atacağım.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Çoğu insan için bir laboratuvara sahip olmak için en iyi yer, bir laboratuvara sahip olmamaktır. Mümkün olduğunca özel olmayan ekipman kullanın ve özel ekipmanı kullandıktan sonra dolabın arkasına ya da meraklıların ulaşması zor bir yere kaldırın. Sıradan bir şey olsun. 20 litrelik reaktör mü? Hayır, o çöpçünün almayacağı eski bir su ısıtıcı, kutunun üzerinde öyle yazıyor. Garajdaki asma kilitli eski derin dondurucu mu? Çocuklar tırmanmasın diye kilit takmıştım, yıllardır çalışmıyor, anahtarını da yıllar önce kaybettim.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Normal görünmesi için kullanacağım araçları gizlemek, bu fikri gerçekten sevdim! Teşekkür ederim dostum!

Solution

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Son kelimesine kadar Frit'e katılıyorum. Bu, davet etmek ve saptırmaya çalışmak isteyeceğiniz türden bir saldırı değil. Bu senaryodaki en iyi durum, bir şeyi yakalamaya çalıştıklarında hayalet gibi davranmaktır. Doğaçlama yapmaya çalışın ve her şeyi ev eşyası olarak gizleyin. Yakabildiğiniz tek kullanımlık her şeyi yakın. Özel eşyaları mümkün olduğunca uzakta tutmaya çalışın, en azından parçalara ayırın, iyice ayırın ve elinizden geldiğince saklayın ve makul bir bahane bulmaya çalışın. Etrafta tutulan herhangi bir şey yasadışı olmamalı ve kesinlikle çok şüpheli olmamalıdır ve birlikte kullanılabilecek herhangi bir şeyin çok düşük bir konsantrasyonda olması gerekir, örneğin, kulübenizde kolaylık sağlamak için bir çözücü dolabı bulundurmayın, tembellikten korunmuş. Bir shake n bake için ihtiyacınız olan her şeyi dolabınızda tutmayın. Bunlar bariz şeyler ama çok da fazla düşünmeyin. Göz önünde saklanmak en doğru yoldur. Mümkünse ölçeği büyütmeye ve daha az pişirmeye çalışın.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Sizin ve yukarıdaki kişilerin bana verdiği bilgiler için son derece müteşekkirim, laboratuvarım hakkındaki fikirler artık daha az sisli! Çok teşekkür ederim.