Question Yeni başlayanlar için IV.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Merhaba burada belki oldukça aptalca bir soru 😀 ama ilginç insanlarım, meth veya 4 mmc gibi bazılarını nasıl enjekte ediyorsunuz? Net bir cevap bulamadığım için ona soracağım... daha önce paylaşan olduysa özür dilerim....

Gördüğüm kadarıyla bazı insanlar steril suyu ezilmiş meth ile karıştırıp doğrudan enjekte ediyorlar, bu güvenli mi? Ya da biraz limuntus veya bunun gibi bir şey eklemeniz gerekir.
Hiç IV kullanmadım sadece merak ettim...ty
Deneyimi olan varsa lütfen deneyimini paylaşırsa mutlu olurum

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Hiç IV yapmadım ama Breaking Bad'i yeterince izledim ve 1 ile 1'i bir araya getirebilirim.

Maddeyi sterilize etmeniz gerekir, bu normalde onu çözerek yapılır (suda meth ve 4-mmc veya örneğin eroin için sitrik asit) ve daha sonra bir kaşık üzerinde pişirerek kaynatılır ve IV için güvenli hale gelir. Bu işlem tamamlandıktan sonra sıvıyı bir şırıngaya çekerek katı parçacıkları filtreleyip sadece sıvıyı alırsınız.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Pişirmenin gerekli olduğuna emin misiniz? İçine sadece steril su koymak güvenli değil mi? Cevap için teşekkürler

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Evet, oldukça eminim. Bir düşünün. Ürün kim bilir kaç elden geçiyor. Kim bilir hangi maddelerle kesilebilir, steril olmayan maddelerle steril olmayan poşetlere doldurulabilir. İçinde bakteriler ve mikroskobik mikroplar olacaktır ve bu şeyler steril suyunuz tarafından öldürülemeyecektir. Alkolle (ama o zaman da serum için iyi olmayacaktır) ya da ısıyla sterilize etmeniz, dolayısıyla pişirmeniz gerekir.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Oh okey, bu mantıklı 🙂, pişirilirken vuruş meth veya 4 mmc üzerinde etkili olur mu, ürüne zarar verebilir mi ve sardığım sigaradan sadece pamuk filtre kullanabilir miyim?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,110
Deals
1
Bu "limuntus "u nereden bulabilirim?🤷 ne işe yarar? Bir şeyleri doğrudan damarlarınıza enjekte etmek, vücudunuzda yerleşik olan birçok güvenlik özelliğini atlar. Sokak uyuşturucularını enjekte etmek harika bir şey değil. Bir kere denemiştim, kokainle.
Tanrı aşkına evet, olabildiğince hijyenik olmasını isterdim. Kaynatmak hiçbir şeyi sterilize etmez ama canlı virüsleri ve bakterileri öldürür. Düzinelerce 3. dünya ülkesi olan bir saçmalığı enjekte ederken kapabileceğiniz enfeksiyonu hayal edin, kıçlarını çıplak elleriyle siliyorlar, eller ona dokunuyor 😱 kesinlikle suda çözünür, bir pamuk topundan çekilmiş, içinde leke yok, ne olduğuna bağlı olarak önce A / B çıkarabilirim.....
100 mg kokain denediğimde beni uçurmadı. Düşük hedeflemiştim, 200 mg'dan başlamalıydım.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Limuntus, toz halindeki sitrik asittir. Benim geldiğim yerde yemeklerde yaygın olarak kullanıldığı için herhangi bir marketten çok kolay bir şekilde temin edebilirsiniz. Muhtemelen siz de kolayca bulabilirsiniz ama muhtemelen adı limuntus değildir.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Temiz ekipman kullandığınızdan ve enjeksiyon bölgesini alkolle temizlediğinizden emin olun. Kan enfeksiyonları ve diğerleri kötüdür