Carlz Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Dec 7, 2023 Messages 36 Reaction score 7 Points 8 Feb 20, 2024 #1 Metamfetamin hazırlamak için sadece fenilasetonu başka bir bileşikle çaprazlayarak ve ardından çözeltiyi kristalize ederek bir tarif gördüm
Metamfetamin hazırlamak için sadece fenilasetonu başka bir bileşikle çaprazlayarak ve ardından çözeltiyi kristalize ederek bir tarif gördüm
Osmosis Vanderwaal Moderator in US section Resident Joined Jan 15, 2023 Messages 1,601 Solutions 4 Reaction score 1,107 Points 113 Deals 1 20 Feb #2 Fenilaseton ayrıca P-2-P ve BMK olarak da bilinir. Bunu yapan bir şeyden haberdar değilim. Eğer bu kadar kolay olsaydı insanlar bunu yapardı. Kim bilir? Reaktif nedir? Carlz Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Dec 7, 2023 Messages 36 Reaction score 7 Points 8 By Carlz 21 Feb #3 Bilmiyorum ama araştırdığımda mantıksız buldum Upvote 0 Downvote
Fenilaseton ayrıca P-2-P ve BMK olarak da bilinir. Bunu yapan bir şeyden haberdar değilim. Eğer bu kadar kolay olsaydı insanlar bunu yapardı. Kim bilir? Reaktif nedir?
Carlz Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Dec 7, 2023 Messages 36 Reaction score 7 Points 8 By Carlz 21 Feb #3 Bilmiyorum ama araştırdığımda mantıksız buldum