Question Araştırma Kimyasalları ve kimyasallar için clearnet satıcıları hakkında bilgi

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Merhaba,

Başlıkta da belirttiğim gibi, bazı satıcılar ve araştırma kimyasalları hakkında (satın alma sırasında satıcının ülkesinde her zaman yasal olan / olan) deneyimlerim var ve bunları paylaşmak istiyorum.
Bu yüzden sorularım şunlar:

Açık satıcılar hakkında tartışmaya izin veriliyor mu? Bu bilgileri nereye koyacağım. Clearnet araştırma kimyasalları ve satıcıları için özel bir bölüm olsa iyi olurdu. Böyle bir bölüm oluşturulabilir mi?
Oluşturulamazsa hangi bölüm uygun olur?

Teşekkür ederim :)

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Bağlantı için teşekkür ederim.
Açıklığa kavuşturmak için: Ne bir satıcıyı temsil ediyorum ne de bir satıcının reklamını yapmak istiyorum.
Alıcıların birden fazla RC satıcısını ve onlarla olan deneyimlerini tartışabilecekleri tek bir başlık düşünmeyi tercih ederdim.
Bu nerede oluşturulmalı?

Başka bir soru daha:
Belirli bir araştırma kimyasalının satıcısını aramak için en iyi yer neresidir? Örneğin alfa-pirilidinler (alfa-pvp, alfa-fp) veya 5-mapb.

menpl

Don't buy from me
Member
Language
🇵🇱
Reaction score
3
Ülkemden 2 g mephedrone örneği aldım. 5/5 paketleme :) Eylem 4/5 Genel olarak bu ürün iyiydi, dopaminden daha fazla serotonik vardı. Nadiren bir şey alan bir insanım, bu yüzden nörotransmiterlerim normal. Uzun süreli kullanımdan sonra, bu mephedrone burnu tıkadı, ki bu 3cmc, 4cmc için oldukça tipiktir. Ayrıca acı bir rafting de vardı. Eylem hoş, müdahaleci değil. İniş zor değildi, kulübe gitmek veya yalnız vakit geçirmek için harika bir seçenek. Satıcıya ve @Glitchy 'ye çok teşekkürler. Harikasınız 🫶

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Bu gerçekten iyi bir incelemeydi

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Sanırım bir RC bölümümüz var

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
RC bölümü en son RC'lerin sentezlenmesiyle ilgilidir. Buna bakmak 1000$'a mal oluyor (başka yollar da var ama temel yol bu). Bazı personelin ücretsiz erişimi var, ancak ben olsaydım (ve öyle olduğunu söylemiyorum) o personelin orada görmediğim şeyleri yapmak için oldukça yetenekli olması gerekirdi. O forumda L-meth için burun inhaleri yok, bu ciddi bir kimya (duydum)