Question N-BOC NORKETAMINE bilen yardıma ihtiyacım var, yardımınız ücretsiz olmayacak

hider8028

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
15
N-BOC NORKETAMINE bilen yardıma ihtiyacım var, yardımınız ücretsiz olmayacak

Brinda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Bu konuda biraz araştırma yapabilirim. Eğer bu konuyla ilgileniyorsanız deschloroketamine'i biliyorum.

hider8028

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
15
Ketamin yapmak için kullanılabilir mi?

Brinda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Ketaminin bir analoğudur. Çoğu yerde yasaldır ve daha iyi olmasa da eşit bir "yüksek" sağlar.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
hey az önce baktim ve bi̇r si̇tede şöyle yaziyordu
"Norketamin(5), karaciğerdeki sitokrom P450 enzimleri tarafından üretilen ketaminin(4) önemli bir metabolitidir. (2R,6R)-hidroksinorketamin oluşturmak üzere hidroksillenmeye devam eder. Bu son bileşik de umut verici bir antidepresan etkinliğe sahiptir, ancak hem anestezik hem de psikostimülan olarak etkin olmaması bakımından yukarıda bahsedilen türevlerden farklıdır."

n-boc norketaminin koruyucu halkalı bir norketamin türevi olduğundan oldukça eminim. bunun işlevsellik üzerinde herhangi bir etkisi olup olmadığını bilmiyorum. aradığınız şey bu mu yoksa başka bir şeye mi ihtiyacınız var? bana pm atmaktan çekinmeyin

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
N-BOC, N-benziloksikabonil anlamına gelir ve çıkarılması kolay olduğu için gerçekten de koruyucu bir gruptur ve substratın monoalkilasyonuna yardımcı olabilir veya alkilasyondan önce çıkarılması gerekir. N-BOC türevi, yasaların böyle olduğu bazı yerlerde ne ilaç ne de öncü madde olarak kabul edilmeyebilir.