Question Kripto ödeme hakkında yardıma ihtiyacım var

gaetano99

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Merhaba BB!
XMR valute ile anonim ödeme protokolünü anlayan birini arıyorum, çünkü bu siteden bir şey sipariş etmek istiyorum ve bununla ilgili her şeyi anladığımdan emin değilim.
Birisi bana pm ile bazı cevaplar sunarsa mutlu olurum.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
210
Deals
3
İnsanlar cevapları için neden PM'de ısrar ediyor?

Sorunuzu belirtin ve herkesin görebileceği bir cevap olsun, buna paylaşım denir.

Aksi takdirde aynı soru sürekli tekrarlanacaktır.

gaetano99

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Tamam, bana burada cevap verecek misiniz?

View previous replies…

gaetano99

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Haha tamam arkadaşım, yardımın için teşekkürler.

Bu yüzden önce BTC satın alıp sonra XMR ile takas etmek istiyorum. "İzi sürülemez bir anlaşma" yapmanın en güvenli yolunun bu olduğunu düşünüyorum.
Öncelikle BTC satın almak için hangi siteyi (cüzdanı) ve hangi ödeme türünü (eğer önemliyse) seçeceğimi sormak istiyorum.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Hangi cüzdanı kullanacağınız size kalmış.
Monero GUI'yi yerel makinenize tam bir node ile yükleyin.
Herhangi bir FIAT (USD, GBP, vb. para birimi) borsasından BTC satın alabilir (Kraken, Binance vb. gibi - bunlar KYC [müşterini tanı] siteleridir ve kimlik kanıtı sağlamanızı gerektirir]), bu BTC'leri yerel olarak barındırılan kendi kişisel cüzdanınıza aktarabilirsiniz (Mac'te Electrum veya PC'de Bitcoin Core?). Oradan TOR Browser'ı kullanarak birçok anonim değişim sitesinden birine (changenow.io gibi) gidebilirsiniz. Gidip BTC'nizi XMR ile değiştirin ve XMR'nin Monero GUI cüzdanınıza aktarılmasını sağlayın.
Sonra umarım Tails veya Kodashi çalıştırıyorsunuzdur ve bunlarda Feather Wallet vardır. XMR'nizi Monero GUI'den Fether Wallet'a aktarın ve satın alma işleminizi buradan yapın.
Bu, FIAT izlenebilir BTC satın alımınızın artık XMR satın alımınızla görünür bir şekilde bağlantılı olmadığı anlamına gelir.

gaetano99

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Bu bilgiler için çok teşekkür ederim!
Telefondan yapacaksam neredeyse güvenli bir satın alma yapabilir miyim?
Yapabilirsem, android için hangi cüzdanları ve borsaları önerirsiniz?

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Hayır, yapamazsınız. Bunun için cep telefonunuzu kullanmayın. Cep telefonunuzun zaten tehlikede olduğunu düşünün.