Question İlaç satışına nasıl başlayacaksınız?

V.Hausner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Merhaba, ben oldukça uzun bir özgeçmişe sahip bir eczacıyım.
Bu konuyu çok merak ediyorum ve son bir yıldır bu varsayımsal problem hakkında düşünüyorum...
Birisinin küçük ölçekli ilaç üretimi yapabilecek becerilere/araçlara sahip olduğunu varsayalım.
Bu kişinin güçlü ilaçlar üretmeyi planlamadığını, sadece birinci sınıf kalitede (ölümcül etkileşimlerin daha az görüldüğü/vb.) yaygın reçeteler (benzolar, dikenler, vb.) üretmeyi planladığını varsayalım.
Asıl soru şu:
Bu kişi ilaçları satmaya nasıl başlayacak? Hangi seçeneklere sahip ve her bir seçenek ne kadar risk içeriyor?
Diyelim ki, Breaking Bad dizisinde olduğu gibi, sokak becerilerinden yoksun, zeki bir adam... bu yüzden nereden başlayacağını bilmiyor.

Avrupa'nın batısından selamlar

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,891
Deals
1
Merhaba. Her şeyden önce, bu kişi internette nasıl anonim olacağını öğrenmelidir (Bu kişi Web üzerinden güvenli bir şekilde satış yapmak istiyorsa). Bir sonraki adım, ürünlerini satabileceği uygun bir pazar yeri bulmaktır. Ödeme almak ve güvende kalmak için anonim kripto para birimlerini nasıl kullanacağını bulmalıdır.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Ben olsam, faaliyet göstermeyi planladığınız bölgenin yasalarını inceleyerek işe başlardım. Satışa başlamadan önce yasal riskleri doğru bir şekilde anlamanız gerekir. Sonra Patton'ın dediği gibi, internetin anonim kullanımı, paket gönderme ve alma konularını araştırın. Kara para aklama konularını inceleyin. İşinizde etkileşimde bulunacağınız kişilerden oluşan bir ekip kurun. Üretim, pazarlama, kendi satış sitelerinizi işletmek veya bunu yapmak için yerel pazar yerlerini kullanmak.

İlk bakışta göründüğünden daha kolay

Power

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
tüm kanun uygulayici kuruluşlara bu suçun kabulü deği̇ldi̇r.

bir zamanlar darknet'te oldukça büyük bir satıcıydım. uyuşturucu satıcılığından makul büyüklükte bir operasyona geçerken öğrendiğim her şeyi paylaşmaya hazırım. satıcı ve güven seviyesine ulaşmam yaklaşık 4 ay sürdü, sanırım 6 ve 5.

bunlarin çoğunu yedeklemek i̇çi̇n resi̇mleri̇m var ancak bi̇r bi̇lgi̇sayar yedeklemesi̇nden kurtarildilar, bu yüzden bi̇raz dağiniklar.

eğer i̇lgi̇leni̇yorsaniz ve ci̇ddi̇yseni̇z yardimci olurum.