Question 4-MMC nasıl saflaştırılır

Neozion420

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
4-mmc yapmak istiyorum ama mümkün olduğunca saf olmasını istiyorum, bu yüzden 4-MMC'yi yaptıktan sonra kesinlikle safsızlıklar olacak, onu saflaştırmaya ve / veya yeniden kristalleştirmeye nasıl devam edebilirim? Güvende olmak için en kaliteli olmayan hiçbir şeyi almak veya satmak istemem. Teşekkür ederim.

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Bununla ilgili makaleler var, bunları ve altındaki tartışmayı okuyarak başlamalısınız.

DragonLabz

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇳🇱
Reaction score
58
Deals
131
Aseton ile yıkayın ve yeniden kristallendirin :)

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Bunu yapmak için en etkili teknik ne olabilir? Asetonun Buchner filtresi üzerindeki toz/kristal üzerine döküldüğü ve hemen filtrelendiği videolar gördüm. Ayrıca bir tartışmada birinin filtrasyondan önce safsızlıkları daha iyi çözmek için 4-MMC tozunu bir kavanoz / beher içinde asetonla karıştırmayı önerdiğini gördüm. Tozu kapalı bir kavanozda asetonla çalkalamak, en agresif karıştırma şekli olarak en iyi yol olur mu?

View previous replies…

DragonLabz

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇳🇱
Reaction score
58
Deals
131
Bize ulaşın, size yardımcı olalım!

Neozion420

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Buchner filtresinde asetonu dökmeli ve her vakumdan önce safsızlıkların çözülmesine yardımcı olmak için karıştırmalı mıyım? Ayrıca aseton soğuk olmalı mı, eğer öyleyse ne kadar soğuk dondurucu veya buzdolabı soğukluğu? Teşekkür ederim

Neozion420

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Ayrıca mümkün olan en saf ürünü elde etmek için tüm bunlardan sonra yeniden kristalleştirme yapmayı planlıyorum, ancak güvenli olması için bundan önce çoğu safsızlığı gidermek istiyorum.

cannedgoods77

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
4

everything os here

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
87
Deals
11
Everything depends on situation.
Most important thing is a plan for synthesis, correct reagents and solvents will make your syntheis successfull if you do it carefully and decent.
Smooth and planned work will always lead to good output. If some mistake happens it should be instantly taken action to get back to course as close as it can.
Usually you can not fix such impurity. To get rid of shit you need to add another shit :)
Most important is to have clean product for crystalisation so it will show its potential after performing this procedure :)

Attachments

• hX2wiZRuqj.png
    hX2wiZRuqj.png
    349.4 KB · Views: 7