Question Tuzların (amfetamin, mdma, kokain) plastiğe nasıl emdirileceği, gönderileceği ve varış ülkesinde tuzların nasıl geri kazanılacağı.

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Avrupa'da Kokain Laboratuvarlarının Yükselişi Kaçak Kokain Tuğlasının 'Ölümüne' İşaret Ediyor

Uyuşturucu uzmanları VICE World News'e, kaçakçıların saf kokaini giderek daha fazla madde içinde erittiklerini ve Avrupa'daki büyük ölçekli laboratuarlarda elde ettiklerini söyledi.

Polis, "Çete, kokain emdirilmiş plastik topaklar halinde sevkiyat yapıyordu: Bu yöntem, uyuşturucunun standart gümrük kontrolleri sırasında tamamen tespit edilemeyeceği anlamına geliyordu." açıklamasında bulundu.

Kokain plastik topaklara nasıl emdirildi?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
10 g amfetamin sülfatı ıslatmak için sıkıcı belgelerin basılı a4 kopya kağıtlarını kullandım, ıslatılmamış belgelerle karıştırdım ve kuruduktan sonra yeni görünmesi için bastırdım. şahsen onlarla uçtu, ek kontrollerden bile geçti np, kaybın ne olduğunu bilmiyorum ama "çay" güçlü olduğu için çok az olduğunu hayal ediyorum.

Cool5678

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
ne tür bir çözücü kullanmak zorundaydınız, herhangi bir kalite problemi yaşadınız mı, bildiğim kadarıyla amfetamin kapalı ambalaj olmadan bozuluyor. ters dönüşüm için ürününüzü tarttınız, kayıplarınız oldu

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Su.
Okumadın mı? Çarşafları sıcak suya batırdım ve içtim, buharlaşmasını beklemedim.
Tabii ki kayıplar oldu ve tabii ki yeniden dönüştürmek isterseniz daha da fazla kayıp olacaktır.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
282
Sanatçılara hizmet veren yerlerden temin edebileceğiniz "Lignin içermeyen" kağıtları kullanırsanız çok daha iyi sonuç alırsınız. Esas olarak sulu boya resimler için kullanılır ve suyu çok daha iyi ve eşit bir şekilde alır. Bu kağıt LSD tabakalarını döşemek için de kullanılabilir, o zaman Lignin ve Klor içermediğinden emin olmak istersiniz, ancak günümüzde çoğu kağıt zaten klorla ağartılmamaktadır.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Sizin kokain laboratuvarı dediğiniz şeyi yapıyordum.
Güney Amerika'dan doğrudan ithal ederseniz buna değecektir.

Cool5678

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
üreti̇ci̇den 5 ki̇logram aliminda mali̇yet ne kadar ürünün dönüştürülmesi̇ sirasindaki̇ kayiplar nelerdi̇r

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Zan444 Brezilya'dan ithalat tamam mı?
UWe9o12jkied91d Kağıt başına 10 g çok fazla, inanılmaz ince bir kağıtta bu kadar çok amfetamin olabilir.

View previous replies…

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Evet ama küçük miktarlarda değil

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Evet ama küçük miktarlarda değil

GermanWhite

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Kokainin kokusuz kağıda emdirilmesi hakkında bilgisi olan var mı?

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Bu sorunu çözdüğünüzde, lütfen geri kalanımızla paylaşın. Hayatımın çoğunda ot işinden uzak durdum çünkü çok kokulu, keşke kokusuz kağıda emdirebilseydim, neden bunu daha önce düşünmedim ...

View previous replies…

GermanWhite

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Bunu yapan Brezilyalılarla çalışıyorum ama bana nasıl olduğunu söylemiyorlar, bu yüzden %100 mümkün olduğunu biliyorum. Gerçekten yakından koklarsanız kağıt eski puro gibi kokuyor. Ekstraksiyon için %97+ gıda sınıfı etanol kullanılıyor. Buna denatüre edilmemiş deniyor ve ayrıca su damıtıcıları satın almak zorunda kaldım. Çok belirsiz biliyorum ama belki aramızdan bir kimyager daha fazla bilgi verebilir.

antrax

Don't buy from me
Resident
Reaction score
56
avrupa'ya kok kömürü i̇thal etmek i̇çi̇n bağlantiniz var mi?

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Bence suyu da kullanabilirsiniz ama kağıtta hangi formda olduğuna bağlı. Eğer baz ise su işe yaramayacaktır, eğer HCL ise su etanolden daha iyi sonuç verecektir.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Çözün ve kağıdın üzerine püskürtün, işte bu kadar. Burada büyük bir kimya yok. Daha sonra tekrar özütlersiniz ve parlatırsınız ve nihai ürününüz tamamlanmış olur.

Cool5678

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Eğer birleşirsek, sırlarını açığa çıkarırız. Numuneler için malzeme almaya ve bunları bir spektrometre ve diğer analitik ekipmanlarda analiz etmeye hazırım.

kdelorian

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
1
Bu konu çok ilginç, özellikle de plastik emdirme. Bence çok iyi bir yöntem ama ben daha çok Avrupa'da toptan ürün dağıtımı dalında olduğum için herhangi bir bilgi veremiyorum ama konuyla çok ilgileniyorum.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
45
Taşıyıcı ürününüz kuru ise, giysi, kağıt vb. gibi, baz olarak emprenye etmeniz gerekir (daha az koku, neme karşı daha az hassas, daha güçlü... vb...), çıkarmak istiyorsanız, taşıyıcı ürününüzü çözmeyen bir çözücü arayın. Kokain bazınızı bu çözücüde çözün ve hcl ile bu çözücüde kristalleştirin. Bazen önce çözünmüş kokain bazınızı temizlemeniz gerekir çünkü taşıyıcı ürününüzden bir renk alabilirsiniz. Örneğin taşıyıcı ürün olarak kullandığınızda bir kot pantolonun mavi rengi gibi.
Kolluk kuvvetleri kokaini taşıyıcı ürünlerden yıkayan bir kokain laboratuvarını bastığında her zaman çok sayıda çözücü görürsünüz (aseton/mek/hekzan/etilasetat)
Ayrıca Hollanda'da küçük ölçekli kokain "yıkama" laboratuarlarında çok sayıda kaza (patlama/yangın) görüyorsunuz.

gringo0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
14
Özellikle koku için baz olarak emprenye edilmesine gerek yoktur, çünkü baz hcl'den daha güçlü kokuya sahiptir, baz macunu en kötüsüne sahiptir, bunun nedeni çeşitli safsızlıkların varlığı ve üretimi sırasında kullanılan gazyağı veya benzin gibi çözücülerdir... Bazen "taşıyıcı", hangi mutfaktan geldiğine bağlı olarak hcl'den kokabilir, genellikle güçlü dizel kokusu nedeniyle kolombiyadan kaçınmak istersiniz, Peru, kolombiya ile neredeyse aynı yöntemi kullanır, ancak daha iyidir, en iyi seçenek bolivya hcl'dir, hcl formunu yapmak ve yıkamak için hala eski okul dietil eter kullanırlar, bu yüzden bolivya diğerlerine kıyasla daha az kokuya sahiptir...
Hcl ile bu tür bir sistem, a / b'den birkaç kilo kadar getirmeye çalışan küçük kaçakçılar içindir ... Bu sektördeki büyük adamlar makarna bazını istediğiniz şekilde emdirir ve SA'dan ormanda kendi ülkelerinde yaptıkları gibi varış noktası laboratuvarına geri getirirler.