Question Müşteriler nasıl bulunur

Bringiton

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Sokaklarda ticarete yeni başladım, satın alacak müşterileri nasıl bulacağımı merak ediyorum. ABD'de yaşıyorum.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Yani sokaklar, internete kıyasla farklı bir dünya. Kaliteli bir ürün tavsiye ederim. Kulüpler alıcı bulmak için iyi bir yer. Sattığınız uyuşturucuyu kullanan insanların demografisini bulmalı ve bu insanların sık gittiği yerlere gitmelisiniz. Bunu hissetmelisiniz. Ama sizin oyununuz ağızdan ağıza olacak. Ürününüzü, kullanan arkadaşları olduğunu umduğunuz insanlara ulaştırın. Dikkatli davranmayı unutmayın. Bir gizli görevliye ya da muhbire satış yapmak berbat olur. Ancak bu, siz büyüyene kadar önemli bir endişe kaynağı olmayabilir.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Polis barlarda ve gece kulüplerinde sık sık gizli görev yapar. Orada tanımadığım birine bir şey satmaya çalışmazdım. Müzik gösterileri, festivaller, gettolar. Ne sattığınıza bağlı. Barda eroin satamazdım ve evsizler barınağının önünde kokain satamazdım.

captain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Aynı soru, müşterileri çevrimiçi olarak nasıl bulacağımı bilmek istiyorum. Herhangi bir yardım çok takdir edilecektir.

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Müşterileri internette bulamazsınız, onlar sizi nerede bulurlarsa bulurlar :)

captain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Hahah, teşekkürler

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Çevrimiçi müşteriler farklıdır. Burada amacınız, ürününüzü mümkün olduğunca çok sayıda gözün önüne çıkarmaktır. Ben olsam birkaç büyük pazarda satıcı mağazaları kurardım. İlk alıcılarınıza harika bir ürün ve mükemmel bir müşteri hizmeti sunduğunuzdan emin olun (aslında buna devam etmelisiniz ama başlangıçta çok önemlidir). Hatta belki bazı bedavalar da verebilirsiniz. Bazı satışlarınız ve iyi değerlendirmeleriniz olduğunda, yeni müşteriler gelecektir. Bir forumdaki inceleme için ücretsiz numuneler de iyidir

captain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Nazik öneriniz için çok teşekkür ederim.(y)(y)