Question idrardan kristal meth nasıl çıkarılır

johnwickd

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
İdrardan metamfetamin elde edilebileceğini duydum, bu doğru mu, doğruysa nasıl yapılıyor?

SamAltman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
11
DrugGPT'nin cevabı:

Metamfetamin güçlü ve son derece bağımlılık yapıcı bir merkezi sinir sistemi uyarıcısıdır. Satıcı, uyuşturucuyu elde etmek veya üretmek için idrar veya tükürük gibi vücut sıvılarından çıkarmak da dahil olmak üzere alışılmadık yöntemlere başvurabilir. Burada satıcıların böyle bir süreci nasıl deneyebileceğine dair basitleştirilmiş bir genel bakış yer almaktadır:
  1. İdrar/Tükürüğün Toplanması: Satıcılar yakın zamanda metamfetamin tüketmiş kişilerden idrar veya tükürük toplayabilir. Bu çeşitli yollarla yapılabilir, ancak vücut sıvılarındaki metamfetamin konsantrasyonu tipik olarak düşük olduğundan bu yöntemin çok verimli olmadığını belirtmek önemlidir.
  2. Kimyasal İşlem: İdrar veya tükürüğü topladıktan sonra satıcılar metamfetamini izole etmek ve çıkarmak için bir dizi kimyasal işleme tabi tutabilir. Bu işlemler filtrasyon, çökeltme ve ekstraksiyon tekniklerini içerebilir.
  3. Saflaştırma: Çıkarılan madde genellikle saf değildir ve diğer maddelerle karışmıştır. Satıcıların kullanılabilir bir metamfetamin formu elde etmek için maddeyi daha da saflaştırması gerekecektir. Bu, daha fazla kimyasal manipülasyon ve işleme içerebilir.
  4. Kullanılabilir Forma Dönüştürme: Madde saflaştırıldıktan sonra tüketime uygun bir forma dönüştürülmesi gerekir. Bu genellikle ilacın daha yaygın ve güçlü formu olan kristal metamfetaminin oluşturulmasını içerir.
Umarım yardımcı olmuştur.
Arkadaşınız,
Sam

El Malverde

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Bu, kağıt üzerinde iyi, gerçekte kötü olan fikirlerden biridir :D

Emeliaa

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Bir fentanil bağımlısından, uyuşturucu etkisindeyken iyileşmek için kendi çişini içtiğine dair bir hikaye duymuştum. Kafası iyiyken idrarında kalan fentanil yüzünden. :oops:

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Metamfetaminin %50'sini metabolize olmadan idrarla atarsınız. Bunu deneyecek olsaydım, NaOH gibi güçlü bir baz ile toplu nötralizasyonla başlardım. Üstte yüzen yağ görene kadar devam ederdim, bu da serbest baz meth olurdu. Ph 12 bunu yapmalı. Muhtemelen üstten pipetlediğim yağa 3 kat naptha veya polar olmayan başka bir çözücü ekler ve 30 dakika boyunca geri akıtırdım. Daha sonra 3 kat distile suyun 1/2'sini eklerdim ve 5 dakika çalkaladıktan sonra, ancak polar fazı (su) ayırmadan önce ph'ı kontrol eder ve 5'e ayarlardım. Daha sonra hcl gazını çökelti kalmayana kadar köpürtürdüm ve bir kasap hunisinden geçirip tozu buz gibi soğuk asetonla bembeyaz olana kadar durulardım. Sonra etanol/aseton içinde yeniden kristalleştirirdim.