Psödoefedrin hcl zaman ayarlı haplar nasıl temizlenir

2118

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Yani birileri aylarca çalışıp şunu bunu toplamış olabilir ama bu yeni psödoefedrini temizlemek için iyi bir yöntemle ilgili tek bir kaynak bulamaz. Elimdeki kimyasallar susuz aseton, susuz izopropil alkol, muratik, kül suyu ve gerekirse biraz eter alabilirim. Bir huş ağacını şekillendirmek istiyorum, ancak 0 ila 300 psi ölçülü bir hat ve bir kompresörden (175psi) bir emniyet tahliye vanası ile güçlendirebileceğim p.e.t kaplı paslanmaz bir reaksiyon kabı kullanarak yüksek teknolojili bir çalkalama fikrinden vazgeçmiyorum, ancak bu yüzden manuel bir geğirme valfi. Bunların hepsi paslanmaz olacak çünkü amonyak pirinçle reaksiyona giriyor.... herhangi bir şekilde fikir ve bağlantı veya herhangi bir yardım arıyorum.... fikirler de inşa edilebilir.... eğer bir metalse onu işleyebilir ve hepsini kaynaklayabilirim, öyleyse hadi bir bomba yapalım 😆

WillD

Expert
Reaction score
1,061
Ne tür tabletler pseudo içerir? Bileşimini yazabilir misiniz?

2118

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Hemen hemen anladım ama artık bu sayfa hakkında idk birkaç şey fark ettikten sonra dışarı çıkacağımı düşünüyorum cevabım btw süper açık ve kolaydı .... bu akıllı insanlar sadece aşırı uçlarda düşünürler .... basitliği endişelenmeden gözden kaçırırlar çünkü basitlik hakkında konuşulmaz veya öğretilmez . Çoğu insan bariz olanı görmezden gelir, ancak farklı şekilde inşa edilmiş birkaç kişi vardır. Her şey sabun yapımına geri döndü. ....... tüm projeyi 20 yıl içinde 2. kez yakma fırınına attım çünkü bariz olanı görmezden geldim.......o belki bir 10 yıl daha. Ama şunu söylemiştim.... öğrenilen bilgi.... söz konusu bilgiyi yok etmek isteyenlere karşı bir güçtür. Cevaplarımı aldım, mutluyum, hapse girme riskine ve ailemle zaman kaybetmeye değmez... sadece hükümet tarafından tutulan beyinleri alt etmek zorunda kaldım, eğer gerekli olmayan çöp şeylerden yoksun kalmanın hafif rahatsızlığına katlanarak daha basit bir yaşam tarzını zorlarsak, o zaman temelde Çöküşe yol açan tüm sistemin altında bir tünel kazarız. Kimyasal literatürü, çalışmaları, araştırmaları ve şu anda ne kadarının örtbas edildiğini veya tamamen ihmal edildiğini görmek beni şaşırttı çünkü dünyanın bu kadar sıkıcı olduğu son....10 yıl öncesinden bu yana hayatın her alanında çok şey değişti ve şimdi ne kadar kontrole sahipler, dea artık eğlenceli olmadığı ve buna değmediği her şeyin içinde çünkü teknoloji ve zayıf fikirli aptal kıçlar, dudakları akan kusma dozları almak zorunda kalmadan harika bileşikler tüketemezler..... lol ve sadece cevabımın komedisine katkıda bulunmak için kelimenin tam anlamıyla çok eski bir sabun yapım süreciyle aynıydı, "sabun kutumdan" indiğimi söyleyerek rantımı bitiriyorum ve tüm hükümetleri siktir et, hiçbiri artık kendi insanları için konuşmuyor ve onlar için inşa ettiğimiz yaratımın kölesi oldular ..... son. Ya bazıları kod bazıları açık bazıları değil ve ben ayığım lmao biz sıradan halk iyi sularda değiliz arkadaşım .... Google patentlerini ve genetiği değiştirilmiş bakterilerim tarafından üretilen bu biyosentezlenmiş kimyasalların "ilgili bileşikler" bölümündeki pubchem'i araştırın....n-izopropilbenzilamin, bir mikro kristal bla bla bla olduğu için çeşitli kuruluşlardan patentlere ve bileşiklere sahiptir, ancak vax gibi şeyleri kapsülleyebilir ve kelimenin tam anlamıyla lanet bir hasta vardır ve bir konağın hiv taşınması ve enfeksiyonu için uygun bir araç olduğu konusunda tamamen yazılmıştır. Ve gördüğüm her yerde var, çünkü 10 yıl öncesine ait hurdaların hepsinin tadı aynı, kokusu aynı, hepsi aynı.
Giderek daha fazla endişelenmeye başlıyorum, büyük bir şey yaklaşıyor ....herkes güvende kalsın ve arı iyi olsun