Question Amfetamin tuzunu nasıl saflaştırırım

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Çocuklar, breaking bad kanalındaki öğreticiyi takip ettim ve sanırım% 60 amfetamin ve% 40 sülfat elde ettim, bu da onu amfetamin tuzları yapıyor. İlk olarak NaBH4 ve P2NP indirgeyici animasyon sürecinden ne gelmesi gerektiğini ve bunu nasıl saflaştıracağımı merak ediyorum!?🙏

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Yazınız kafamı çok karıştırıyor, %60 amfetamin ve %40 sülfat elde ettiğinizi söylerken ne demek istediğinizi anlamıyorum çünkü bu hiç mantıklı değil, sülfat sadece amfetamin içermeyen bir baza sülfürik asit eklediğinizde çökecek olan tuzdur, tıpkı hidroklorik asit gibi başka bir asit eklerseniz, hidroklorür formunda tuz elde edeceğiniz gibi, bu nedenle yazıda bir hata olmalı çünkü bu şekilde mantıklı değil. P2np'nin herhangi bir yolla (al/hg veya sodyum borhidrür) indirgenmesi amfetamin serbest bazıyla sonuçlanacaktır ve her kimyasal, herhangi bir indirgeme yöntemiyle elde edilen serbest bazdan kendisine en uygun tuzu oluşturmakta özgür olacaktır. Sentezleyicideki arızalar nedeniyle kirlenebilecek amfetamin tuzlarının temizlenmesi ile ilgili olarak, iyi ve herkes tarafından en çok kullanılan yol, amfetamin tuzunu buz gibi asetonda kısa bir süre çözmek ve süzmektir, çünkü birçok safsızlık asetonda çözünecektir ve amfetamin asetonda çözünürlüğü sıfır olduğu için çok soğuk olduğu sürece asetonda çözünmeyecektir. Umarım sizin için bir şeyleri açıklığa kavuşturmuşumdur. Selamlar ve sevgiler.

• Like
Reactions: HHH

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Teşekkürler!!! Benim sorum "Amfetamin tuzlarını amfetamine nasıl saflaştırabilirim?" idi. Soğuk aseton yöntemini deneyeceğim ve işe yarayıp yaramadığını göreceğim. Bu filtrasyondan sonra ne kadar saflık elde ettiğimizi sorabilir miyim?