Question Bana bağlı olmadan nasıl bir şey gönderebilirim?

BrownRiceSyrup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
30
ABD'deyim, posta kutuları artık yeterince güvenli mi? Bu nasıl çalışıyor? Bu tür malzemeleri nasıl alabilirim.... Soruyorum çünkü başka bir ülkeden ithalat yaparken, en son isteyeceğim şey gümrüğün beni takip edebilmesidir, en kötü senaryo ... Ya da yurtiçinde bile herhangi bir göndericinin "bal küpü".... olma ihtimalini göze alamam. Zaten önceden uyuşturucu suçlamam var, bu yüzden karıştığım herhangi bir şey oldukça lanetleyici olacaktır... bu yüzden berbat etmek için yer yok....

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,100
Deals
1
Sizin adınıza olmayan posta kutuları yeterince güvenli değildir. Posta kutusu sadece bir kaptır, sokağın yanındaki bir kutudan farklı değildir. Sahte bir kimlik oluşturmanız veya birinin kimliğini ödünç almanız, onun adına bir kutu almanız, tek kullanımlık bir para kartı veya sizinle bağlantılı olmayan bir şey kullanmanız gerekir. Güvendiğiniz birinin teslim almasını sağlayın. Bu kişi tertemiz olmalı ve herhangi bir şekilde satın alma işlemiyle ilişkilendirilmemelidir, böylece polisler teslim ederse makul bir inkar edilebilirliğe sahip olurlar. Ben de aynı durumdayım, tespit edilmeden kaçak malları nasıl alabileceğimi bulmaya çalışıyorum. Kesinlikle göz atmanız gereken bir güvenlik forumu var, ancak orada okuduklarımın bazılarını bu hayatta yapmayı bile öğrenebileceğimi sanmıyorum. Doğru tedarikçi her şeydir. XuCuingchong kimya şirketinden bir kişiye gönderilmek üzere gümrükte bekleyen bir kutu düşünün. Şüpheleneceklerini mi sanıyorsunuz? Bu da bana gerçek ya da hayali bir şirketin arkasına saklanmanın bir teknik olabileceğini hatırlatıyor. Çoğunlukla başkalarının ne dediğini görmek için yanıt veriyorum çünkü şu anda buradayım.