eli̇mdeki̇lerle evde nasil metamfetami̇n yapabi̇li̇ri̇m

victimtulip

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Elimde aşağıdaki malzemeler var:

KMnO4 [Potasyum Permanganat]
Psödoefedrin HCl - Her biri 30 mg psödoefedrin ve 200 mg ibuprofen içeren 100 tablet
İzopropil Alkol
Aseton
!! Muriatik asit veya hidroklorik asitim yok.

Elimdekilerden ilaç elde etmenin bir yolu var mı? Laboratuvar ekipmanım yok. Başlangıçta methcathinone deneyeceğimi düşündüm çünkü en kolayı gibi görünüyor ve tehlikeli değil, ancak 12 saat içinde bitirebileceğim hızlı bir sentez bulamadım. Shake n bake yöntemiyle değil ama elimdekilerle metamfetamin yapabilir miyim? Evimi ateşe vermek istemem ve yanlış bir şey yapmadan bir uyuşturucu için hayatımı riske atabileceğimi sanmıyorum

diogenes

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
99
Merhaba, sadece bu konuyu gündeme getiriyorum. Çoğu ülkede psödoefedrinin yukarıda belirtildiği gibi Ibuprofen ile birlikte OTC olarak satıldığını fark ettim. Psödoefedrini Ibuprofen'den ayırmanın en iyi yolu nedir?

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425
İbuprofen suda çok düşük çözünürlüğe sahipken efedrin çok çözünürdür.
İbuprofenin kaynama noktası 157 C iken efedrin 200 C'nin çok üzerinde ayrışır.
Bu da ibuprofeni ya çok az miktarda su kullanarak filtreleyebileceğiniz ya da dolgu maddelerini ayırdıktan sonra ısıtılmış toz karışımından kaynatabileceğiniz anlamına gelir.
Tüm fiziksel özellikler PubChem'de mevcuttur, sadece iki maddeyi yan yana koyun ve istatistikleri karşılaştırın.