Votkadaki eski süslemeler konusunda yardım

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
176
İki yıl önce açık havada iyi bir ürün elde ettim. Tüm kırpıntılar 5 galonluk bir kovaya kondu, votka ile kaplandı ve en az bir veya iki yıl boyunca kulübemde bırakıldı. Püreyi süzdüm, bir veya iki kez biraz suyla duruladım ve birleştirdim. Yaklaşık 2 veya 3 galon koyu kahverengi/siyah sıvı elde ettim. Bir litre aldım ve oda sıcaklığında kalın bir reçine bırakarak pişirdim. Sonunda birkaç şırınga elde ettim. Bir miktar yedikten sonra, ertesi sabah kahve işimden sonra klozette yüzen yağ vardı ;]. Bu maddenin belirgin bir şekilde psikoaktif olmadığını gördüm. Başlangıçta RSO yapmak niyetindeydim, bunun uygun yöntem olmadığının farkındayım. O zamanlar votkanın bitki materyali ile zaman geçirmesinin daha iyi olacağını düşünmüştüm. İşte sorularım:

1. Bu noktada galonlarca sıvı ya da şırıngaların bir değeri var mı? Psikoaktifleri kurtarabilir miyim/izole edebilir miyim? Nasıl?
2. CBD'lerin delta9'a dönüştürüldüğünü yeni öğrendim (ot hakkında her şeyi bildiğimi sanıyordum) - bunun için herhangi bir potansiyel var mı?
3. Herhangi bir ipucu, öneri, fikir, yorum vb. var mı? Teşekkürler beyler ve bayanlar.