Question Bir ilacı tanımlamama yardım edin...

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Beyler yardımınıza ihtiyacım var, bazı uyuşturucu satıcıları bana uyuşturucu dünyasında yeni bir şeyin ortaya çıktığını açıkladı, etkisi kokain amfetamin ve başka bir şey gibi, öfori dalgalarla geliyor ve tek bir öfori gelmiyor ve uzun sürüyor nasıl açıkladık tabii ki ilacın adını bilmiyor ama bana nasıl çalıştığını açıklamaya çalıştı, bu yüzden saf beyaz toz halinde belki biri bana bir şekilde yardımcı olabilir mi?

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Dimetokain veya Mephedrone, bupropion ve diğerleri gibi şeyleri içeren sentetik katinonlardan biri olabilir. Şu anda piyasada ismiyle satılan ya da başka bir şey olarak yutturulan ya da benzer maddelerin karışımına hap olarak sıkıştırılan, kokain olarak kesilen ya da başka bir şey olan o kadar çok tasarımcı uyuşturucusu var ki, bunu söylemek zor

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Sizce ne olabilir? Avrupa'da malların ABD'den geldiğini söylüyorlar

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Daha fazla bilgi olmadan gerçekten iyi bir tahmin veremem. Başlangıç için iyi bir yer edinmenize yardımcı olacak bazı mobil tespit poşetlerini veya reaktif testlerini çevrimiçi olarak edinebilirsiniz. Param olsaydı laboratuvar ekipmanlarına veya Detectachem Raman 7 gibi bir spektrometreye yatırım yapar (keşke bir tane olsaydı listesinde) ve insanlar için ürünleri test ederdim. Yine de bu tür bir ürünü normal bir insana satacaklarından emin değilim.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Muhtemelen @prophet 'in dediği gibi bir tür sentetik katinon, dünya üzerinde sentezlenen bir düzine yeni araştırma kimyasalı var.