Question Yardım, bej amfetamin

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Merhaba, biraz amfetamin sülfat yaptım ve bej renkli, kurutmak için biraz uğraşıyorum, eğer küçük bir miktar alıp saç kurutma makinesi ile kurutursam tekrar beyaz oluyor. (Ham sülfürik asit kullandım, ph5,5 ve 6 arasında nötralize ettim, çözücü IPA idi) etkileri iyi, kesinlikle amfetamin. Ne yapacağıma dair bir fikri olan var mı, şu anda bir ısıtma vantilatörü ile ısıtıyorum (nasıl adlandırıldığına dair bir fikrim yok).
TWhmCNsBRe

StarWars

Don't buy from me
New Member
Reaction score
72
Hızınızı aseton ile yıkayın ve buchner hunisi kullanın

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
O partiyi öldürdüm, işim bittikten sonra esrar gibi görünüyordu. Ama teşekkürler.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Benim adamım,

Sağ alt köşedeki sıvı reaksiyondan kaynaklanır, amfetamini nemli bir seviyeye kadar vakumla filtrelemeniz gerekir, daha sonra üzerine soğuk aseton dökersiniz, asetona erişiminiz yoksa ipa da aynı şekilde çalışır, sadece buharlaşması asetondan daha uzun sürer.

Bej rengi, reaksiyon kütlesi sıvısı ve oksitlenmeden kaynaklanır.

En iyisi

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Yağı yeni aldım, anlaşılan satıcım çok tembel. Başka bir yerden biraz aldım ve orada sorun olmadı. Bej renginin ph'dan da kaynaklanabileceğini düşündüm, ancak bu parti için tam 40ph testi yaptım, 600ml IPA'da 200ml Yağ kullandım ve sülfürik asidi 1'e 10 oranında incelttim ve ph5.50-6.00 için gittim. Ph'ın mükemmel olduğundan oldukça eminim, ancak bunun üzerine bahse girmezdim, yanlışlıkla Baz ve Çözücü ile çok fazla vücut teması vardı (tavsiye etmem, hızımı pişirdim, her yere A-Baz döküldü ve artık kullanılabilir havlularım yok), ancak tavsiye için teşekkürler, ancak yanımda vakum filtresi ve aseton yoktu ^^

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Beyaz saf amf elde etmek istiyorsanız, asit-baz ekstraksiyonu yapabilirsiniz. En azından sıvıyı Buchner hunisi aracılığıyla vakumla filtreleyebilir ve soğuk kuru aseton veya IPA ile yıkayabilirsiniz.

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Orada ekipmanım yoktu, ama şimdi zaten yapıldı, çöpe attım. Ama teşekkürler