Question A-pvp kristalizasyonu hakkında sorun mu var?

untryrgos

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Merhaba, bana yardımcı olabilir ve bazı yararlı önerilerde bulunabilirseniz içtenlikle teşekkür ederim. Son zamanlarda sentezi adım adım takip ettim. Ancak karışıma asit ekledikten sonra kristal oluşmuyor. Sadece iki katmana bölünmüş bir karışım elde ettim. Bir tür yağ gibi olan üst tabaka suda çözünmüyor. Alttaki tabaka suda çözünebiliyor ve psikoaktif. Sorun nedir? Yanlış olan ne? Lütfen bana yardım edin, minnettar olurum.

Attachments

• ZSnEvmMd72.jpg
    ZSnEvmMd72.jpg
    3.9 MB · Views: 40
  • WEjqtdfTy4.jpg
    WEjqtdfTy4.jpg
    4 MB · Views: 25

APVP-EU

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Karışımda çözücü var mı? Her şeyi doğru anlamadan önce bunun gibi bir sürü (küçük) sorun yaşadım!

untryrgos

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Ben bu sorunu çözdüm. İlk olarak, eğer beherin dibinde biraz ağır yağ bulursanız, onu atmayın. Yağı ayırın, sonra içine biraz su ekleyin, çok fazla asit eklediğinizden emin olun. Suda çözünemeyen yağı attıktan sonra, suya ve Petrol eterine daha fazla NaOH ekleyin. Petrol eterinin kırmızıya dönüştüğünü görebilirsiniz. Daha sonra ekstrakte edin ve petrol eteri seviyesini ayırın. Lütfen biraz uygun HCl ve aseton karışımı ekleyin, çok fazla asit eklemeyin yoksa tekrar ağır yağ elde edersiniz. Sonunda petrol eteri karışımını içine ekleyin. Kristal beherde beliriyor.