Question Looking for a vendor 2C-B'yi haplardan çıkarın

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Merhabalar.

Son birkaç aydır aldığım çok sayıda 2C-B hapım var ve bunları burundan çekmeyi tercih ettiğimi fark ettim. Ezilmiş haplar korkunç.

Onları ezip tabletten sadece 2C-B'yi çıkarmanın ve dolgu maddesini tabletten atmanın bir yolu var mı?

Her biri 20 mg'lık yaklaşık 80 hapım var.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
İzopropil alkolle yıkamanın bu işi çok iyi yapacağını okudum. Bu konuda yorumunuz var mı?
5-MeO-DMT HCL'yi freebase'e dönüştürme işlemi için toluenim var - izopropil alkol yerine toluen kullanabilir miyim?

tajira

Don't buy from me
Resident
Reaction score
15
Çok fazla şey kaybedeceksin kardeşim, bir hap 10 ila 15 mg 2cb gibi.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Az miktarda suda çözün, katı çöpü süzün, NaOH'nin sulu çözeltisi ile muamele edin ve daha sonra ekstrakte ettiğiniz ve kuru hcl gazı veya sulu HCl'yi kabarttığınız ve ardından suyu ısı ile uzaklaştırdığınız 2-cb freebase elde edin.
Tam açıklama, bunu yapmadım, ancak bu şekilde yaklaşırdım, belki uzmanlarımızdan biri yorum yapabilir?

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Umurumda değil - uzun süre yutmaktansa temiz bir nefes çekmeyi tercih ederim. Elimde bunlardan çok sayıda var, eğer her birinde 20 mg varsa, o zaman yaklaşık 1,7 g'ım olur - eğer 1 g saf ile uzaklaşırsam, mutlu olurum...

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Bu doğru. Tacira 'nın dediği gibi, bu manipülasyonlar sırasında çok şey kaybedeceksiniz.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Ne tür bir kayıp? 50% 80%?

Dediğim gibi, yedek zulamda asla ulaşamayacağım 80 hap var, eğer ilan edildiği gibi her biri 20 mg içeriyorsa, bu, içlerinde yaklaşık 1,6 g 2C-B olduğu anlamına gelir.
Eğer ~1g elde edebilirsem bunu bir kazanç olarak kabul ederim.

İhtiyacım olan ekipmanı falan düşününce, saf 2C-B satın alıp bunları arkadaşlara hediye olarak dağıtmak benim için daha kolay olabilir. Keşke bir laboratuvarım olsaydı.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Tamam - bunu başka bir şekilde sorayım. Eğer bu hapları ezip suda çözersem, çözünmeyen maddeleri süzersem - tipik olarak ne çıkar? Mikro-kristalin selüloz mu? Talk mı? Bunlarda ne tür bir bağlayıcı kullanıldığını bilmiyorum.
Burada durup katı atıkları filtreledikten sonra suyu buharlaştırırsam, bu benim amaçlarım için iyi olur çünkü kalan maddeyi ya insuflate edebilirim ya da burun spreyi yoluyla uygulayabilirim (2C-B, %0,9 salin solüsyonu kullanarak suda kokain gibi parçalanır mı?)

Amacım, bu molekülü solunum yollarımı tıkayan tüm ekstra çöpler olmadan burundan çekebilmek, bu nedenle suda çözünen herhangi bir şeyle başa çıkmak zaten daha kolay olacaktır.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Emin değilim
Sanırım öyle.
Evet, tuz formu 2c-b suda çözünür

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
2C-B sudayken (kokain gibi) bozulur mu/parçalanır mı, yani kokainle yapabileceğimden daha uzun süre burun spreyinde suda saklanabilir mi (ki bu sadece birkaç saat gibi görünüyor...)

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Basit bir süreç başlattım.
10 adet 20 mg'lık 2C-B aldım, ince ince ezdim ve 50 ml damıtılmış su ekledim.
Bunu küçük bir huni ve kahve filtresinden geçirmekle meşguldüm (şu anda sahip olduğum tek şey) ve geride kalan pislik miktarı şaşırtıcı.

2C-B'yi mümkün olduğunca çıkarmak için kalıntıları birkaç kez tekrar ıslatacağım (belki üç kez?
Ve sonra bunu bir süre boyunca buharlaşarak kurumaya bırakacağım.

Soru - eğer berraklaştırılmış damıtığı konik şişede bırakırsam, buharlaşmayı hızlandırmak için bunu ısıtabilir miyim ve soğuduktan sonra, şişenin içine sabitlenmiş 2C-B'yi çözmek için eter, izopropil asohol veya toluen gibi hızlı buharlaşan bir şey atabilir miyim ve daha sonra hızlı buharlaşma için bunu düz bir kaba dökebilir miyim yoksa bu aptalca bir fikir mi?

Attachments

• HGTohlJstn.jpeg
    HGTohlJstn.jpeg
    1.9 MB · Views: 168
  • o0AerUghNv.jpeg
    o0AerUghNv.jpeg
    3.1 MB · Views: 159

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Bilginiz olsun - ezilmiş hapların kuru ağırlığı 2.960 gramdı. Hepsi kuruduktan ve sürecim tamamlandıktan sonra atığı ve ürünü ölçeceğim - bu bize olası kayıp değerleri hakkında çok temel bir fikir verecektir :)

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
yeterli olacaktır
2c-b tuzu çözmezler, Petri kabında veya geniş yüzeyli basit bir kapta yapmak daha iyidir. ve evet, biraz ısıtabilirsiniz

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Teşekkürler - paslanmaz çelik bir tepsi üzerinde odun sobamın arkasında kurutuyorum - gece boyunca kuruması gerekiyor - yarın kazıyıp çıktıyı ölçeceğim.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Tamam, kurutma işlemini fırında hızlandırdım, fanlı fırın, 100 derecenin altına ayarlandı (yaklaşık 80 gibi görünüyordu).

Elimde 168 mg kirli sarı/beyaz bir kalıntı kaldı - hafif mumsu bir dokuya sahip.

Eğer bu saf 2C-B olsaydı, bu benim verimimin tablet başına 16,8 mg olduğu anlamına gelirdi (20 mg olarak ilan edildi) ki bu da %84'lük oldukça iyi bir verim olurdu.

Bunun saf 2C-B olmadığından hiç şüphem yok, bu yüzden verimim kesinlikle daha düşük ama yine de eğlenceli bir egzersiz.
Hafif mumsu olduğu için, bunu insuflate etme arzum o kadar da iyi olmayacak, bu yüzden 168 mg'ın tamamını 5 ml% 0.9 salin içinde çözeceğim ve bir burun spreyine yerleştireceğim. Sorunsuz bir şekilde çözündüğü için bu kolay bir uygulama yöntemi olacaktır.

Burun pompalarım bana 5 ml'de 30 aktüasyon veriyor, bu nedenle 168 mg'da bu bana bu 2C-B kalıntısından 5,6 mg verecektir. 2 pompa çok uygun bir dozaj olmalıdır.

İkinci resim 5ml %0,9 tuzlu su ekledikten sonra - su hafif kirli beyaz süt rengine dönüşmüş ve içinde tortu yüzüyor. Bu, buharlaştırma aşamasına giren berrak su ile tezat oluşturuyor.

Yani ya ısı çok yoğundu ve fırında bir şeyler pişirdim ya da buharlaştırma/kurutma işlemi suda çözünen bazı katkı maddelerini/bağlayıcıları karıştırdı ve şimdi ortaya çıktılar ya da bunun içindeki bir şey tuzlu su çözeltisini sevmedi. Gerçi berrak su 100 ml'den fazlaydı ve bu tuzlu su sadece 5 ml, ama kurutma sırasında bile suyun rengi değişmedi, yani kesinlikle bir şeyler var.

Bunu tekrar denemek ve birkaç şeyi değiştirmek için 10 hap daha feda edebilirim.

1. Kurutma için teflon tepsi
2. Tabletleri ezdikten sonra çözün ve filtrelemeden önce çökelmesini bekleyin, tortu filtreye ulaşmadan önce durdurun.
3. Birbirini takip eden her yıkamanın çökelmesine izin verilecektir.
4. Daha az miktarda su kullanın (yıkama başına 50 ml değil 30 ml)
5. Daha yavaş bir doğal buharlaşmaya izin verin (bunu hızlandıracak bir şey bulana kadar...)

Her neyse - bugünün filtreleme ve buharlaştırma alıştırması budur :)

Attachments

• YsPaojmfFz.jpeg
    YsPaojmfFz.jpeg
    3 MB · Views: 160
  • 3KUQJRstfz.jpeg
    3KUQJRstfz.jpeg
    1.3 MB · Views: 164

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Saf 2C-B elde etmek için bunları yeniden kristalleştirebilir veya A/B ekstraksiyonu gerçekleştirebilirsiniz.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Gerçekte ne kadarının bu süreçten geçtiğini merak ediyorum. İçinde ne olduğunu bilmediğim için kötü bir tahmin oyunu...

Tuzlu suda bir gece kaldıktan sonra, bu aşamaya ne kadar tortu geldiğini (ya da tuzlu su nedeniyle çıktığını) görebilirsiniz. Bunu tekrar filtreleyeceğim ve bu aşamada durduracağım, daha sonra deneyeceğim.

Bir sonraki parti daha iyi olacak :)

Attachments

• tm9qyMxGDH.jpeg
    tm9qyMxGDH.jpeg
    3.1 MB · Views: 163

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Snorting daha kısa ömürlü ve biyo-yararlanımı daha yüksek (bunun diğer birçok molekül için de geçerli olduğunu varsayıyorum), bu yüzden benim yaşam tarzıma daha uygun.
Bir maddeyi tüketip uzun süre hayatımdan çıkamıyorum, çoğunlukla sadece akşamları çocukları yatırdıktan sonra - bu bana oynamak için çok küçük bir fırsat penceresi bırakıyor.
Keskin bir başlangıç, hızlı bir zirve ve ardından iki saat sonra yatağa girdiğimde rahat bir düşüş olması, eğlenceli bir gece geçirdiğim, iyi bir gece uykusu aldığım ve yaşam tarzımı tehlikeye atmadığım anlamına geliyor.

2C-B'yi amaçlandığı gibi alabilseydim, bir MDMA zirvesinin arkasında alırdım. Ya da bir şekerleme MDMA zirvesinden sonra. Bunlar saatler sürüyor, bu yüzden evde olmamayı planlamam, bakıcı bulmam vs. gerekiyor - bu kolay değil, bu yüzden yaşam tarzımın kısıtlamaları dahilinde çalışmayı seçiyorum :)

Her neyse - burundan çekme 2C-B ile serttir ve başlangıcı oldukça sert olabilir. Burun spreyi fikri, burundan çekmenin sertliğini tamamen ortadan kaldırır ve solumalarınızı 5/10 dakika arayla yaparsanız, başlangıcı yumuşatır.

Özür dilerim, ders vermiyorum, sadece biraz bağlam sağlıyorum :)