"Forum dışında bir emanet hizmeti kullanmak mümkün mü veya. Bulmak için"?
Elbette diğer sitelerin emanet hizmetleri vardır veya emanete izin vermek zorunda değilsiniz, ancak muhtemelen çok fazla satış alamayacaksınız. Alıcı olarak bir kez emaneti tecrübe ettiğinizde, insanların üçkağıtçı veya hırsız olmadığını ummaya geri dönemezsiniz. Çok fazla kazıklanmaya geri dönersiniz. Emanet işi kolaylaştırıyor Bu siteyle birlikte farklı bir emanet sağlayıcı kullanıp kullanamayacağınızı soruyorsanız, cevabı bilmiyorum ama buradaki emanet sistemi en iyisi
Sanırım bu tür bir hizmet sunan ve güven açısından çok sayıda kişi tarafından kefil olunabilecek birini bulmanız gerekecek. Böyle bir hizmeti hiç duymadım ama dürüst olan ve ticaret dünyasına iyi ve güvenilir bir hizmet sunmaya inanan bir kişi için iyi bir iş fırsatı olacağını hayal ediyorum. Çok ilginç bir düşünce.
Herkese teşekkürler, böyle bir şeyin olmaması utanç verici. Forumdaki emanet hizmeti olduğu gibi iyi. frit buchner Benim sorum bununla ilgiliydi, forum dışındaydı. Dediğim gibi, gerçekten çok iyi fiyatlar sunan bir satıcı buldum, ancak bu beni çok şüphelendiriyor. Bakmaya devam ediyorum.