Bana güvenin, ben o adam değilim ama en azından bu konuda yaptığınız araştırmalar veya mevcut sonuçlarınız hakkında biraz ayrıntı verebilir misiniz ve belki de en önemlisi, daha önce ne denediğinizi, nasıl çalıştığını, neyin berbat olduğunu ve neyin işe yaradığını biliyorsunuz. Birbirimize yardım etmekten yanayım ama siz de üzerinize düşeni yapmaya çalışın kardeşim.
Claviceps ergot hakkında temel bilgiler, etkiler, dozaj, tarihçe, yasal durum, fotoğraflar, araştırma, medya kapsamı ve diğer kaynaklara bağlantılar dahil bilgiler.
Potansiyel tehlikelerin farkında olmadığınızı hissediyorum (ölümün yakınında sarhoş oldum ve acil servise gittim) Aksi takdirde yetkin bir biyokimyacıyım ama bu hata yapmadığım anlamına gelmez. Sadece dikkatli olun!
Sizi anlıyorum. Ben de birkaç kaza geçirdim. Hepimizin sizin hatanızdan ders çıkarabilmesi için kullanım sırasında yaptığınız hatayı paylaşabilir misiniz?
Kirlenmiş ve güneşte bırakılmış bir şeyi yemek için kullandım... Intelect her zaman aptallığı dışlamaz (otofotooksidatif süreçlerin bromokriptin izlerini yeterince zehirli hale dönüştürebileceğini hiç düşünmemiştim... aslında acil servise panzehir olduğunu düşündüğüm güçlü bir D2 antagonistini aşırı uyguladığım için gitmiştim).
Paylaşım için teşekkürler. Bu tür şeyler neredeyse her zaman kolayca gözden kaçabilecek küçük bir şeyden kaynaklanıyor gibi görünüyor. Ben şahsen birkaç kez yanlışlıkla zehirlendim. Neyse ki hiç acile gitmek zorunda kalmadım. Endüstride kullanımından kaçınılacak kadar tehlikeli bir şeyle temas ettiğimi açıklamak zorunda kalacağımı düşünmek beni her zaman ürkütüyor.