lütfen swim kullanmayın, söz veriyorum kolluk kuvvetleri buna inanmayacak lol. size inansalar bile, yine de üretim suçlamasıyla vurulursunuz ("metanol ekstraksiyonunu denedim"). sadece 4 u olduğunu kabul edin çünkü "swim" zamanın% 99'unu okumayı zorlaştırıyor ^^;
ilk başlıkta ekstraksiyon için 2 yöntem var, biri işe yaramazsa diğerini deneyin, ikisi de işe yaramazsa bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz demektir. belki de kenar çubuğundaki uzmanlardan birinden yardım isteyebilirsiniz?
h
ttp://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/ephedrine-extraction-from-pills-methods.2443/
h
ttp://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/methamphetamine-from-ephedrine-tablets.302/
Eğer 4 synth arıyorsan, bunlardan birini dene:
h
ttp://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/methamphetamine-from-ephedrine-by-iodine-and-red-p.10362/
h
ttp://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/methamphetamine-synthesis-from-ephedrine-by-using-i2-and-h3po2.10423/
umarım bu yardımcı olur!!! <3 :3