Question İlaç testi

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Merhaba, garip bir sorum var. Metamfetamin üretimi sırasında uyuşturucu testine olumlu yanıt vermek mümkün mü? Kendiniz almadan.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Teste göre değişir. Swab evet, tükürük muhtemelen hayır, çoğu yol kenarı testi tükürüktür, havaalanları ve popolar swab yapar. İdrar ve kan muhtemelen hayır.
İlgili bir not olarak, eğer siz veya bir başkası AB çapında polis tarafından kullanılan tükürük testlerini yenmek istiyorsanız, bu testleri yenmek için özel olarak tasarlanmış garantili bir çözümüm var, ağızda çözünen küçük bir kağıt üzerinde geliyor, çok gizli ve sonuç her zaman NEGATİF, iletişime geçin.
Şu anda BB'de halka satmak için kanıt olarak bir şeyler bir araya getirmeye çalışıyorum, ancak bu arada kişisel olarak etkinliğini garanti edebilirim ve herhangi bir testi memnuniyetle karşılayabilirim, çözümüm dünyada benzersizdir.

Last edited:

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Bu çok ilgimi çekerdi!!! Teknoloji konusunda çok bilgili değilim, bu yüzden sabırlı olun, belki bana bu konuda da yardımcı olabilirsiniz.
Ama işe alım öncesi tükürük testinde metamfetamini yenmenin bir yolu olup olmadığını kesinlikle merak ediyorum.