Question Kanabinoid yağının nasıl kristalize edileceğini bilen var mı?!

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Kanabinoid yağının nasıl kristalize edileceğini bilen var mı?!Lütfen bana PM gönderin!!!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
NuggMD'ye göre, thc izole edildiğinde kristalleşmez, beyaz bir toz oluşturur. kristalleşen şey thc-a'dır.

burada thc izolatının nasıl yapılacağına dairbir eğitim var, ancak bazı laboratuvar ekipmanlarına ihtiyacınız olacak

burada biraz daha kolay bir öğretici var, ancak resimler yeşil olduğu için thc izolatına yol açıp açmadığını bilmiyorum. sadece "thc tozu" diyor ama bir ev aşçısı için çok daha uygun

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Mesele şu ki, som 5cl kannabinoid yağı satın aldım, önceki deneyimlerimden biliyorum ki, sıvı formdaki herhangi bir kannabinoid, sadece kimliği soğutursanız ve açık alanda bırakırsanız, şeyi katı hale getirebilir, ancak sadece soruyordum, belki birisi başka yollar veya daha hızlı yollar biliyordur! Cevap verdiğiniz için teşekkürler!!! Devam edin!!!!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
sadece 5cl mi̇ var? eğer öyleyse i̇şlem gönderdi̇ği̇m thc i̇zolatina benzer bi̇r şey olmali, sadece daha basi̇t. bildiğim kadarıyla bu boku kışa hazırlarsınız (etanol veya tercih ettiğiniz çözücüye koyun, gece boyunca dondurucuda bırakın, yağ ve benzeri şeyler olan katıları çıkarmak için süzün), buharlaştırın (yüksek sıcaklıklardan uzak durun çünkü kannabinoidleri bozabilirler), yeniden kristalleşmesine izin verin, süzün, belki bir çözücü ile tekrar yıkayın ve kurutun / kurutun. ikinci bir fikir için birine sorun ^^;

ayrıca benim hatam, gönderdiğim "daha kolay öğretici" yağdan değil çiçekten elde etmekti. bir beyin osuruğu yaşadım, üzgünüm

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Tamam kardeşim efort'u takdir ediyorum, etrafta çok fazla bilen insan var ama hepsi aktif değil, böyle söyleyelim !!!

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
260
Deals
1
THC elmasları yağdan/parçadan çözücü buharlaşmasına geçerek THC-A kristal cadısını yaklaşık %98 saflıkta temizler