Question Dmt freebase

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Mimosa hostilis ekstraksiyonu, naaptha ekstraksiyonundan kazıma aldıktan sonra, dmt kazımayı heptan içine koyun (ne kadar?) ve manyetik ocak karıştırıcısına koyun (50 ° C?), sonra hindi leğenini çekin pyrex üzerine koyun 12 saat dondurucuya koyun (daha sonra nihai ürün olarak fumaerate değil freebase istiyorsanız, Heptan'dan dmt freebase nasıl çıkarılır? Sadece 1 kez heptanla mı yoksa naaptha ile olduğu gibi 3 kez mi yıkayalım?)
Teşekkürler!

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Naaptha'yı tavsiye ederim, bu temel olarak bir miktar freebase DMT'nin minimum miktarda DMT içinde çözülmesi anlamına gelir.
Naaptha, ardından DMT'nin dondurarak çökeltme yoluyla geri kazanılması. Anahtar
saflaştırma, DMT'yi çözmek için gerekli olan en az miktarda Naaptha kullanmaktır.
tipik olarak gram başına 30-40 mL. DMT'yi çözerken, çözünmeyen bir madde olduğunu fark edeceksiniz.
renkli yağ dipte kalacaktır. Bu, gidermek isteyeceğiniz kirliliktir. Naaptha bu yağı çok az çözecek ya da hiç çözmeyecektir ve DMT geri kazanıldıktan sonra önemli ölçüde daha beyaz olduğunu göreceksiniz. Bu işlem şu şekilde olabilir
Ürünü daha fazla saflaştırmak için birkaç kez tekrarlanır.

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Yeniden kristalleştirmek istediğiniz serbest baz DMT miktarını ölçün

1 gram örnek olarak kullanılmıştır, Naaptha'yı gram miktarı ile çarpmanız yeterlidir.
DMT bir cam veya başka uygun bir kaba konur.
Şimdi DMT'yi çözmek için gereken Naaptha miktarını ölçün
Unutmayın, 1 gram başına 30-40 mL!
Naaptha'yı DMT içeren bardağa dökün ve kaynar su dolu bir kabın içine oturtun
Bu düzenek sıcak su banyosu görevi görür Birkaç dakika bekletin ve ardından DMT'yi Naaptha'nın içine işleyin. Eğer su çok soğursa, yeni kaynamış su ile değiştirin ve devam edin. DMT'nin mümkün olduğunca çoğunu çözmek için elinizden gelenin en iyisini yapın ve bardağın dibinde çözünmeyen yağlı bir kirlilik fark edeceksiniz Bu, ürünü saflaştırmak için çıkarılacak olan şeydir. Bu yağlı kirlilik çoğunlukla DMT-N-Oksittir. SADECE Şeliti yeni bir kaba dökün Yağlı kirliliğin yeni kaba geçmemesine çok dikkat edin, çünkü çıkarmaya çalıştığınız şey tam olarak budur!

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Kabın üzerini kapatın ve oda sıcaklığında iki ila üç saat bekletin, ardından birkaç saat buzdolabında, ardından +48 saat dondurucuda bekletin. Naaptha'nın yavaş soğuması DMT'nin daha yavaş çökelmesine ve dolayısıyla birleşmesine yol açacaktır. Bu da daha saf bir ürün elde edilmesine yardımcı olur. 48 saat sonra, Naaptha'nın mümkün olduğunca çoğunu çıkarmak için kabı 10 dakika boyunca baş aşağı koyun. Yeniden kristalize olan ürün daha sonra 30 dakika boyunca fanda kurutulur ve toplanır. DMT'nin ağırlığında bir düşüş fark edeceksiniz. Bunun nedeni bir şeylerin uzaklaştırılmış olmasıdır. DMT ne kadar saf değilse, yeniden kristalleştirmeden sonra ağırlığı o kadar az olacaktır. İyi şanslar!

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Tamamdır. S: Zaten heptanım var, önce yukarıda açıklandığı gibi naaptha ekstraksiyonu yapacağım, zaten naaptha da var. Naaptha'dan sonra, maksimum saflık için heptan ile ekstraksiyon yapmak istiyorum. Heptan ekstraksiyonunun nasıl yapılacağını biliyorum ancak sonrasında heptandan nasıl freebase dmt elde edeceğimi bilmiyorum. Lütfen en kısa sürede tavsiyede bulunun. Teşekkürler kardeşim

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Freebase DMT, asit kaynatıldıktan sonra kostik soda dönüşümünde yapılır. Bu yönteme aşina mısınız veya daha fazla tavsiyeye mi ihtiyacınız var?

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Dmt atölye tarifi doğru mu? Başlangıçta bunu yapıyorum, modun burada yayınladığı benzer yönteme geçmeyi planlıyorum, ancak atölyede açıklandığı gibi heptan ile başka bir saflaştırma yapmak istiyorum, herkes tamamen gereksiz olduğunu düşünmüyorsa (?), fümerat yapmak istemiyorum, sadece ürünü önce naaptha çekerek, sonra heptan çekerek saflaştırın. Ne dersiniz? Eğer öyleyse, dmt freebas3'ü heptan çözeltisinden daha sonra fümerat haline getirmeden nasıl çıkaracağımı bilmem gerekiyor? Ve naaptha'dan sonra saflığımda ne kadar artış olmalı? Heptandan sonra mı? Teşekkürler

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Daha fazla tavsiyeye ihtiyacım var, ilk zamanlayıcı. Sanırım anladım, heptan çekmiyorum, anladım. Lütfen yardım edin. Teşekkürler