Question OTC Kodein Bulunan Ülkeler?

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Başlık her şeyi anlatıyor. Sadece otc kodein bulunan ülkelerin genel bir listesini arıyorum. Yakın zamanda, önümüzdeki 5 ila 10 yıl arasında göç etmek istiyorum ve bu sahip olmak için güzel bir şey olacak, ancak taşınmamın ana nedeni değil, açıkçası.

Whatabeautifulife

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Tayland'ı beklemelisiniz, haşhaş ve mantarları ya suç olmaktan çıkarmayı ya da yasallaştırmayı planlıyorlar. Ne zaman olacağını bilmiyorum

coolguynicebeard

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
güney afri̇ka ve genel olarak afri̇ka... neredeyse her ülke ve şehi̇rde var...

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Güney Afrika eskiden yalın eczane için iyi bilinen bir kaynaktı, bir çevrimiçi eczaneden 2 veya 4 şişe kodein-prometazin sipariş edebilirdiniz, sadece daha küçük şişeler olurdu (pint yerine yarım pint gibi). Eczanenin bir süre önce çevrimdışı olduğundan eminim, ABD'ye sorunsuz bir şekilde gönderiyorlardı, belki bunun gibi başka bir tane bulma şansınız olabilir, bahse girerim kodein de vardır.

Fransa da eskiden aynıydı. Euophon (sanırım kodein süspansiyonunun adı buydu) ve Promethazine şurubu, her biri en fazla iki şişe, hepsi çevrimiçi, soru sorulmadan gönderiyorlardı. Sanırım 2018-2020 civarında, çevrimiçi eczanelerle ilgili yasaları çıkardıklarında durdu (hatırladığım kadarıyla), bildiğim kadarıyla bu ilaçların her ikisi de hala OTC olarak mevcut, sadece eczacıdan istemeniz gerekebilir.

Çoğu Avrupa ülkesinde kodein reçetesiz satılıyor, sadece ne kadar satın alabileceğinize dair sınırlamalar var (ABD'de pseudo-eph ile yaptığınız gibi sadece smurf yapabilirsiniz).