Question Kontrollü maddeler mi?

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Hey
Ebay veya Amazon üzerinden toluol, ksilol veya asit gibi şeyler sipariş etmenin güvenli olup olmadığını bilmek istiyorum yoksa bu eninde sonunda başımı belaya sokacak mı? Yani bunlar birlikte satın alındığında kayıt altına alınıyor mu?

Yoksa sadece metilamin vb. kontrollü bir madde midir ve bir ilaç firmasından sipariş etmek mümkündür, ancak yetkilileri bu konuda bilgilendirirler.

Neyi sipariş etmek kolay ve sadece dn pazarında olduğu gibi anonim olarak ne sipariş edilmeli?

WillD

Expert
Reaction score
1,061
Her durumda, bu tür şeyler asla laboratuvarda bulunmayacak bir kişi için satın alınmalıdır. Bir süre sonra reaktifleri bu kişiden alın. Bu yeterli bir reasürans olmalıdır. Bazı şirketler bu tür alımlar için bile belge isteyebilir. Bizimle iletişime geçin, gerekli anlaşma konusunda size yardımcı olacağız.

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Teşekkürler, amazon'un sorun olmayacağını düşünmüştüm, ancak bunun için hediye kartları kullanacağım ve bir teslim alma istasyonuna sipariş vereceğim.

Greeez

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
721
Amazon yasaklı veya kısıtlı maddeleri satmayacaktır, bu nedenle belirli gizlilik önlemlerine uyarak oradan satın alabilirsiniz. Ancak, inşaat asetonu gibi kimyasalların adları altında, su da dahil olmak üzere diğer çözücülerin safsızlıklarını içeren karışımların satıldığını her zaman aklınızda bulundurun.

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
100'ünün tıbbi değil sadece teknik Aceton olduğunu biliyorum. 100'ünü elde etmek için kurutmam ya da eczaneye gitmem gerekecek.
Sadece Amazon'dan toluen ve ebay'den %37 asit sipariş etmekten endişelendim.
Amazon üzerinden aseton veya izo sipariş ederken hiç sorun yaşamadım.