Question Satıcılar gümrükleri gerçekten %100 temizleyebilir mi?

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
AB dışından bir satıcı ile bir anlaşma yapacağım (laboratuvar için sadece birkaç gram özel bir kimyasal).
Satıcı, ürünlerin gümrük işlemlerinden sorumlu olduğunu söylüyor. Dahası, mükemmel bir gizlilik kullanıyorlar. 100 nakliye başarısına sahip olduklarını söylüyorlar.

Ayrıca gümrüğün el koyması durumunda yeniden sevkiyat teklif ediyorlar, ancak mesele bu değil: Gümrüğün hiçbir şeye el koymasını istemiyorum. Bu paradan daha önemli.

Bu konudaki deneyiminiz nedir? Gerçekten gümrükten geçip %100 nakliye başarısı sağlayabiliyorlar mı?

blackburn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
HAYIR! Yapamazlar.

Yine de ülkenizdeki gümrükten geçmesi gerekiyor...

Paket AB içinde gönderilmiş gibi görünse bile, gümrükler yabancı paketler üzerinde nokta kontrolleri yapabilir...

Hiçbir şey %100 değildir.

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Ben de öyle düşünmüştüm.
Gizlilik ne kadar iyi olabilir? (çoğu insanın adını bile duymadığı, reaktif olmayan bir kimyasalın birkaç gramı için)
Bu tür gizli sevkiyatlar konusunda deneyimi olan var mı?

blackburn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
Birkaç gramı saklamak kolaydır, gizlilik konusunda gönderici ile konuşmalı ve anlaşmalısınız.

crazyinmate

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Güzel bir RC sunan bir CN satıcısı ile benzer bir durum yaşadım. Tamamen aynı şeyi söylediler, şansımı denedim ve 230$ ödedim ve 7 gün sonra bana 14 gün boyunca hiçbir faaliyeti olmayan bir Takip numarası verdiler, sonra aniden AB içindeydi ve ödeme yaptıktan 4-5 hafta sonra mektubumu aldım, bunu nasıl yaptıklarını bilmiyorum ama AB içinde ülkeme yeniden gönderen bir şirket / kişi vardı.
TN'yi aldıktan 12-13 gün sonra aslında beni dolandırdıklarını düşündüm çünkü cevap vermekte çok yavaşlardı ve fazla bilgi vermediler, sadece sabırlı olmamı söyleyip durdular.

Mektup gümrükten geçtiğinde kontrol edildi ve sorunsuz bir şekilde temizlendi.

Mektup içeriği 5 farklı malzeme katmanıyla mühürlenmişti. Muhtemelen şimdiye kadar yaşadığım en profesyonel deneyim. Son 7 yılda farklı DNM'lerden en az 500'den fazla alım yaptım. NL'den sadece bir tane ele geçirildi (0.5g kok numunesi) sanırım nedeni öncelikli hava postası ile gönderilmesiydi. Genelde uzun kargo yöntemlerini kullanırım çünkü daha hızlı olanlardan ziyade "toplu" maskelemeye güvenirim. Şerefe

crazyinmate

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Alphapipe
Şu ana kadar 5 kez yanıt vermeyi denedim, her yanıt gönder tuşuna bastığımda beni arama sayfasına yönlendiriyor, bu forum hatalı görünüyor.
Hikayeyi sizinle paylaşmak istediğim için gerçekten can sıkıcı.
Her neyse, 3-5 gün içinde AB teslimatı vaat eden yüksek kalitede oldukça pahalı bir numune satın almamı sağladığı için satıcıya kızgındım. Zaman geçti ve aniden polisten 0.54g %92 saflıkta kokainin havaalanında ele geçirildiği ve aleyhimdeki davanın delil yetersizliğinden düştüğüne dair resmi bir posta aldım. İlk başta saflığı ölçtükleri ve bundan bahsettikleri gerçeğine güldüm ve sonra üzüldüm çünkü %92 oldukça iyi bir kalite ve bunun için para ödedim. Ama evet alınan dersler uzun ve yavaş nakliyeyi kabul edin, benim deneyimime göre çok daha güvenli ve asla NL'den sipariş vermeyin. Diğer 5 denemede ne yazdığımı hatırlayamıyorum

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Şimdi cevabınızı ve çok ilginç hikayenizi görüyorum.
Yani davanız "delil yetersizliği" nedeniyle mi düştü?! Ne olacak ki... Kanıt olarak daha neye ihtiyaçları var?
Kendinizi şanslı sayın, aylarca araba kullanmasanız bile ehliyetinizi kaybettiğiniz ülkeler var...

View previous replies…

crazyinmate

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
0,54 g çok fazla değil ve eğer benim olup olmadığını sorarlarsa hayır derim.
Postanın gönderildiği adres bana ait değil, bu yüzden birden fazla seçenek var. Satın aldığımı kanıtlamak zorundalar ve evet bunu nasıl yapacaklar? Eğer 1 kg olsaydı sanırım işler farklı görünürdü 😂
Komik olan şu ki, kokain sattığım için hapse girdim, bu yüzden davanın düştüğünü gerçekten anlamadım, adrese gelip arama yapsalardı eminim bana birçok yasadışı madde bulundurmaktan ceza verebilirlerdi. Ancak bence boyut önemli 😂😂😂

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
İnanılmaz.
Maddeler konusunda kanun uygulayıcılarla hiçbir geçmişim yok.
Ama yemin edebilirim ki gümrükte 0.54g Kokain ele geçirildiğinde en azından ehliyetimi kaybedeceğim (şaka değil, bu bir AB ülkesinde kanun), x000 Euro para cezası alacağım ve gelecekte gözlemleneceğim.
Bu yüzden bunu soruyorum... Bana birkaç gram kimyasal madde satacak Çinli bir satıcım var. Kokain kadar kötü değil ama yakalanırsam yeterince kötü.
Şimdi bu riski alabilir miyim? (Benimle ilişkilendirilemeyecek bir posta adresim yok).

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
Tabii ki hiçbir şey olmayacak. Senden nefret ettiğimi düşünelim. Birkaç dolar harcayarak bir ons gönderiyorum ve siz hapse giriyorsunuz. Böyle bir şey olmaz. Gerçek bir dava için çok daha derine inmeleri gerekir.

DIRECTLABEXPRESS

Don't buy from me
Resident
Reaction score
13
Deals
39
Hayır kardeşim... Ama çok daha iyi bir başarı oranı için özel paketleme öneririm. Folyo torbalar yanmış.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Doğru cevap EVET. ABD hükümetinin kirli olduğunu bilmiyorsanız, öyledir. Tonlarca varlığa sahip bir nakliye şirketinin tek yapması gereken bir müttefikinin gümrük komisyoncusu olarak onaylanmasını sağlamak. Muhtemelen çok zor değildir. Çin Hükümeti'nin gümrükte bir adamı mı var? İçeride olmasına bile gerek yok. Haberleri izleyip de herkesin patent teknolojisini ve ellerine geçirdikleri her şeyi Çinlilere sattığını görmeyin. ABD satılık ve Çinliler alabildikleri her şeyi alıyorlar.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Yani sizce Çinliler 3000 lbs betametilketonu "gizlice" mi soktular? İşte bu etkileyici bir gizlilik!

cookie

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Avrupa'ya her gün tonlarca kimyasal madde uçuruyoruz. Son iki yılda sadece bir kez gümrük tarafından el konuldu! Kendi kurduğumuz bir lojistik ağımız var. Geleneksel olmayan lojistik yöntemleri! Biz tek bir şeye inanıyoruz! Para her şeyin içinden geçer. Herkesin bir fiyatı vardır!

Antihero999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Aslında, farklı zaman dilimlerinde farklı durumlar olacaktır, teslimatı gümrük işlemlerine göre ayarlayacağız, ancak zamanın yaklaşık% 98'i kesinlikle sorun değil. Paketler müşterilere güvenli bir şekilde teslim edilebilir ve güvenli taşımayı sağlamak için Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'nde kendi yöntemlerimiz vardır.