eBay'de 2,5-dimetoksi-4-etiltiyobenzaldehit (kutu numarası yok, m.p 86-88C) için bir liste gördüm. Bu "iyi" bir ürünün öncüsü olarak ne kullanılabilir?
Her türlü yardım ve rehberlik için minnettarız.
eBay'de en iyi çevrimiçi fiyatlarla 2,5-dimethoxy-4-ethylthiobenzaldehyd min 97% 5 Gram için birçok harika yeni ve kullanılmış seçenek bulun ve en iyi fırsatları yakalayın! Birçok ürün için ücretsiz kargo!
Doğru anladıysam, tüm DOx ailesi ürünleri için bir öncü olarak kullanılabilir mi? Hepsi için değilse, hangisi için?
Mümkünse, gelişmiş laboratuvar ekipmanı olmadan sentezlemek için sonraki adımları ve ayrıntılı prosedürü nerede bulabilirim?
Her türlü yardım için teşekkür ederim
"Gelişmiş laboratuvar ekipmanları" derken neyi kastediyorsunuz? Basit şişeler ve kondansatörler mi? DOx fenetilamin serisi (DOB, DOM, DOI, DOC) sentezlerine bakın
Prosedür DOM ile benzerdir.
Size 2,5-dimetoksi-4-etiltiyobenzaldehitten DOET üretebileceğinizi zaten söylemiştim
İzledim, çok bilgilendiriciydi, gönderdiğiniz için teşekkürler. "Advance" benim durumumda bir döner buharlaştırıcı veya reaktör. Sadece benim bir tane yok. Şişeler, kondansatörler veya damıtma kolonları gibi temel malzemelerim var.
Olasılıkları keşfetmek için soruyorum