0'dan 0+1'e geçiş
Kimya geçmişim hiç yok. Sadece bir gün Zyrtec almak için kart okutulmasına sinirlendim. Bunun nedeni elbette insanların meth yapmak için efedrin kullanmasıydı.
(Bu arada, işte nasıl yapılacağı) O gün bu beni gerçekten çok kızdırdı. Hiç tanımadığım biri meth yapıyor diye ben neden rahatsız olayım ki? Bu azınlık raporu saçmalığı, siktir et, suçluluğu kanıtlanana kadar masumdur orospu çocuğu. Düşünürseniz, bunun KYC'den farkı yok, böylece hükümet BTC'nizi nasıl harcadığınızı takip edebilir........... oh bekle, neden bahsediyordum?
Her neyse, eve dönerken "Biraz Meth yapacağım" diye düşündüm. Bunu yapmayı daha önce hiç düşünmemiştim ama bu fikri aklıma soktular.
O zamandan beri benim için havalı bir gizli hobiye dönüştü (bir işe dönüştürmeye çalışmıyorum). Birden fazla kaynağa baktım ve bilgi orada, bir günde nasıl çalkalanıp pişirileceğini öğrendim (Tek tencere)... ateş yakmadan! Ancak, BBGate beni kaldırımdan inecek kadar güvende hissettiren tek yer. Bu forumda bilgi açısından istediğiniz kadar sığ ya da derinleşebilirsiniz.
İhtiyacınız olan her şey burada!
İhtiyacınız olan tarifleri, ekipmanları ve reaktifleri yayınlıyorlar. Sonra da adım adım nasıl yapıldığını göstermek için bir video hazırlıyorlar. Eğer sorularınız olursa birileri size cevap verecektir ve bu cevaplara güvenebilirsiniz çünkü cevaplar bir grup uzman tarafından onaylanmıştır (her ne kadar çoğu zaman 'doğru' cevap konusunda hemfikir olmasalar da).
Reaktifleriniz ya da ekipmanınız yok mu? Size bunları nasıl yapacağınızı gösterirler ya da isterseniz satın alırsınız.
BBGate'in sağlamadığı tek şey inisiyatif ve sebattır. Ancak, cesaret bulacaksınız!
Bu
basit tariflerle başlayın ve bilmediklerinizi sorun. Ancak, önce forumda arama yapmayı deneyin, çünkü bir sorum varsa, muhtemelen başka birinin zaten sormuş olduğunu gördüm.