Question Thc'yi taklit etmek için en iyi sentetik kannabinoid?

chemfox99

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Bir cbd bitkisini geliştirmek için kullanabileceğim sentetik bir kannabinoid arıyorum, böylece thc'ye benzer şekilde vuruyor. JWH-018 en iyi seçeneğim mi? Adb-butinaca hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yardımlarınız için teşekkürler.

hustla

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
adb-butinaca çok güçlüdür ve doz aşımı çok kolaydır, ki bu aslında sentetik kannabinoidlerin %99'unun sorunudur

THJ-018
APICA
APINACA
UR-144 (?)
AB-001

Benim favorim BB-22 idi çünkü THC ile benzer etki süresine sahipti ancak uzun zaman önce ortadan kayboldu. Ayrıca doz aşımı daha kolaydı ve listedeki 5 maddeden çok daha güçlüydü.

Dürüst olmak gerekirse - THC'yi yapımı kolay kannabinoidlerle taklit edemezsiniz. Her zaman ya kafayı bulma süresi ya da yeniden dozlama sırasında maddenin çok öngörülemez olması ve hatta dozun kendisi ile ilgili bir sorun vardır.

Ayrıca göz atın:

NNE1
CUMYL-PICA
CUMYL-PINACA

Ayrıca n-metilsiklohekzan türevleri.

Last edited:

ossi

Don't buy from me
Resident
Reaction score
29
Benim deneyimim sadece püskürtün ve kurumaya bırakın ----> 15-20 dakika vurun.
Püskürtün, pişirme kağıdına sarın, sonra üzerine streç film sarın, buzdolabında 48 saat, sonra oda sıcaklığında 24 saat, ambalajı açın, temiz havada biraz nefes almasına izin verin ----> 1-2 saat vuruş ...
ama bu tüm maddeler için işe yarar mı bilmiyorum

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Diğer taraftan, yaygın sentetik kannabinoidlerin etki süresi nedir? Zirveden inişe kadar mı? Esrardan her zaman 3 saat kadar uzak kalıyorum, bu yüzden daha azı iyi olurdu

ossi

Don't buy from me
Resident
Reaction score
29
15 dakikadan itibaren normal doz düşer

luc

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Bir adamantylindazole carboxamide olan APINACA (AKB-48), kendi kendini üretmesi mümkün olan tek üründür.

Sentetik kannabinoidlerin gücü mevcut olabilir ve genellikle kimyasal yapılarına ve vücut üzerindeki etkilerine bağlıdır. En iyi bilinen ve sentetik kannabinoidlerden biri "MDMB-CHMICA"dır.

Sıklıkla bahsedilen diğer güçlü sentetik kannabinoidler "JWH-018", "AB-FUBINACA" ve "THJ-2201"dir. Bu bileşikler son derece güçlü olabilir ve etkileri doğal kenevirden önemli ölçüde farklı olabilir.