Ben de katılıyorum. Herkesin aklına geldiğinde Kg meth yapmak istediğini öğrendim, ancak "Kahretsin, aslında düşündüğüm kadar ucuz değil, özellikle de ne yapmaya çalıştığım hakkında hiçbir fikrim olmadığı ve sırf en iyisini çok karmaşık bulduğum için 3 kat daha pahalı prosedürler kullanmak zorunda olduğum için".
İnsanlar genellikle kap boyutunu da göz ardı eder, ancak "Kahretsin, bunu ve bu miktarı yapmak istiyorsam, 1L varyantının 4-10 katına mal olan 20 L + şişelere ihtiyacım var." Bir bonus da "Kahretsin, şişeye sahip olsam bile, aynı zamanda çok pahalı olan 20 L ısıtma mantosuna ihtiyacım var".
Bunun imkansız olduğunu söylemiyorum. Bunu yapan insanlar var, belki ben de yapmış olabilirim? Kim bilir
... Her neyse, sadece insanların %99,9'unun bunu yapacak kaynaklara sahip olmadığını ve büyük olasılıkla da asla sahip olamayacağını söylüyorum.
Demek istediğim, hepsi ilk çekişlerinde bir kg amfetamin yapacaklarını düşünüyorlar, ancak gerçekte böyle bir laboratuvar, önce küçük miktarlar üretmeden ve bunları satmadan var olamaz. Cidden ya böyle bir şey yapacak paranız var ama bilginiz yok ya da yaptığınız uyuşturuculardan zevk bile alamayacak kadar yaşlısınız ya da paranız yok (çünkü ister inanın ister inanmayın yemek/içmek, faturaları ödemek, arabanız...) yk. Yani küçük miktarlarla başlarsınız ve yavaş yavaş en tepeye tırmanırsınız. Ama para olmadan laboratuvar da olmaz. Ve laboratuvar olmadığında? Ürün de olmaz. Bu kadar basit insanlar