- Reaction score
- 1
.onion web sitenizi ciddiye almamız için java'yı kaldırmalısınız. Sitenize daha fazla kişinin katılmasını istiyorsanız, sonsuz miktarda bilginin paylaşılmasını istiyorsanız, java ile defolup gitmenin zamanı geldi. Cidden sizde bir sorun mu var yoksa kolluk kuvveti misiniz? Bunun gibi bir web sitesinin, deneyimli kişilerden güzel bir bilgi ve kullanıcı adı akışı bekliyorsanız, tam güvenli tor tarayıcı güvenliği ayarında çalışması gerekir. O zamana kadar bu siteyi kullanan herkese.... uzak durmalarını tavsiye ederim. Bu tedarikçiye gelince "constantylous" ya da çizgiler boyunca bir şey, bu tedarikçinin sadece bu web sitesinde bahsedildiğini gördüm. Clearnet sitesini kaldırın ve sadece .onion kullanın. Bu benim tavsiyem, bu forumu büyütmekle daha başarılı olacağınızı düşünüyorum.
Topluluk tartışması için güven ve güvenli bir platform sağlarsanız, size iyilik yapmayı teklif eden insanlar olacaktır. Deneyin ve nasıl bir "takipçi kitlesine" sahip olacağınızı görün.
Topluluk tartışması için güven ve güvenli bir platform sağlarsanız, size iyilik yapmayı teklif eden insanlar olacaktır. Deneyin ve nasıl bir "takipçi kitlesine" sahip olacağınızı görün.
Last edited: