D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 Jan 1, 2023 #1 Adderall reçetem için meth değil de sadece amfetamin yapmak isteseydim. Hangi konuların amfetamin, hangilerinin meth için olduğunu nasıl bilebilirim?
Adderall reçetem için meth değil de sadece amfetamin yapmak isteseydim. Hangi konuların amfetamin, hangilerinin meth için olduğunu nasıl bilebilirim?
D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 01 Jan #2 Bu şekilde etiketlenmesi gerektiğini tahmin ediyorum ama buna nasıl güvenebilirim? D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 By dirktem 01 Jan #3 Dürüst olmak gerekirse yardıma ihtiyacım var çünkü doktorum bir dingil ve adderall olmadan en az 3 gün boyunca işlev görmekte zorlanıyorum. Bu ilacı atlamak istiyorum. Upvote 0 Downvote
D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 By dirktem 01 Jan #3 Dürüst olmak gerekirse yardıma ihtiyacım var çünkü doktorum bir dingil ve adderall olmadan en az 3 gün boyunca işlev görmekte zorlanıyorum. Bu ilacı atlamak istiyorum.
Dürüst olmak gerekirse yardıma ihtiyacım var çünkü doktorum bir dingil ve adderall olmadan en az 3 gün boyunca işlev görmekte zorlanıyorum. Bu ilacı atlamak istiyorum.