Hey guys, How to purify amphetamine powder? is it same to purify MDMA crystals?
coke199 Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined May 28, 2022 Messages 31 Reaction score 16 Points 8 Oct 5, 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, Amfetamin tozu nasıl saflaştırılır? MDMA kristallerini saflaştırmakla aynı şey mi?
Merhaba arkadaşlar, Amfetamin tozu nasıl saflaştırılır? MDMA kristallerini saflaştırmakla aynı şey mi?
skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 38 Points 18 05 Oct #2 Az miktarda sıcak IPA içinde çözündürün, soğuması için buzdolabına koyun, ardından süzün ve toplayın. Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #3 başka bir saflaştırma yapıyorum, ama her zaman öğreniyorum. bu yüzden bir soru, ipa yeniden kristalleştirme hangi tuzlarla çalışır? muhtemelen hcl ile değil mi? skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 38 Points 18 By skanderbeg 17 Oct #4 Bunu sülfat amfetamin tuzu ile yapıyorum. MDMA veya Meth ile hiç yapmadım. Web sitesinde meth hcl'nin saflaştırılmasıyla ilgili bir video var. Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #5 IPA'da yapılan MDMA hcl ve Meth hcl ile ilgili olumlu deneyimlerim var. Ancak amph hcl için yapılabileceğinden şüpheliyim.
Az miktarda sıcak IPA içinde çözündürün, soğuması için buzdolabına koyun, ardından süzün ve toplayın.
Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #3 başka bir saflaştırma yapıyorum, ama her zaman öğreniyorum. bu yüzden bir soru, ipa yeniden kristalleştirme hangi tuzlarla çalışır? muhtemelen hcl ile değil mi? skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 38 Points 18 By skanderbeg 17 Oct #4 Bunu sülfat amfetamin tuzu ile yapıyorum. MDMA veya Meth ile hiç yapmadım. Web sitesinde meth hcl'nin saflaştırılmasıyla ilgili bir video var. Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #5 IPA'da yapılan MDMA hcl ve Meth hcl ile ilgili olumlu deneyimlerim var. Ancak amph hcl için yapılabileceğinden şüpheliyim.
başka bir saflaştırma yapıyorum, ama her zaman öğreniyorum. bu yüzden bir soru, ipa yeniden kristalleştirme hangi tuzlarla çalışır? muhtemelen hcl ile değil mi?
skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 38 Points 18 By skanderbeg 17 Oct #4 Bunu sülfat amfetamin tuzu ile yapıyorum. MDMA veya Meth ile hiç yapmadım. Web sitesinde meth hcl'nin saflaştırılmasıyla ilgili bir video var.
Bunu sülfat amfetamin tuzu ile yapıyorum. MDMA veya Meth ile hiç yapmadım. Web sitesinde meth hcl'nin saflaştırılmasıyla ilgili bir video var.
Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #5 IPA'da yapılan MDMA hcl ve Meth hcl ile ilgili olumlu deneyimlerim var. Ancak amph hcl için yapılabileceğinden şüpheliyim.
IPA'da yapılan MDMA hcl ve Meth hcl ile ilgili olumlu deneyimlerim var. Ancak amph hcl için yapılabileceğinden şüpheliyim.