Question Pseudoephedrine/Red P Saflaştırılması Hakkında

nochsyn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Merhaba, üç sorum var;

1-) Her kibrit kutusu çarpma yastığı kırmızı fosfor içerir mi? Eğer içermiyorsa içerdiğinden nasıl emin olabilirim? Herhangi bir test yöntemi kullanılabilir mi?

2-) Soğuk algınlığı/grip tabletlerinden psödoefedrin saflaştırmaya çalışıyorum. Her biri 30mg pse ve 300mg ibuprofen içeriyor. Aktif olmayan bileşenler için saflaştırma işlemine müdahale eden bir sürü önemsiz şey içeriyorlar. "Haplardan meth" başlığındaki temel saflaştırma adımlarını takip ettim. Ancak ortaya çıkan malzeme yapışkan ve sentez sürecine müdahale ettiğine inanıyorum. Şu anda hapları suda çözmeyi, pse'yi serbest baz formuna dönüştürmek için reaksiyon durana kadar NaOH eklemeyi ve ibu'yu tuz formuna dönüştürmeyi düşünüyorum. Toluen ile yıkayın, su tabakasını ve suda çözünmeyen çöpleri atın. Daha sonra pse'yi tekrar tuz formuna dönüştürmek ve perkitipatı dışarı atmak için toluenden susuz HCL gazı geçirin. Bu iyi kalitede bir pse verir mi?

3-) Reflü aparatı olmadan meth yapmak mümkün müdür? 80 C'de 48-72 saat ısıtmak, geri akış olmadan ve iyi kapatılmış mantar kullanarak işe yarar mı?

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
71
eBay'de mevcut kardeşim. Miktarı küçük tuttuğunuz sürece her yerde mevcut. Kibrit kutularıyla****** fişeklerle ve bunun gibi şeylerle uğraşmayın. Sadece her seferinde küçük miktarlarda sipariş et.

nochsyn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Yaşadığım yerde mevcut değil, Red P/Idodine yöntemini kullanmak zorundayım.