Question 4MMC ve 3MMC Hakkında

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
O insanlar,

Bir süredir uyuşturucu forumundaki bazı kişilerle 4MMC hakkında konuşuyordum. Fiyatlardan ve 4MMC'yi ne kadar çok sevdiklerinden bahsediyorlardı ama o bölgede hiçbir yerde bulunmuyordu.
Şimdi sorum şu; bu forumda mephedrone yapmak için kullanılan sentezle (4MMC, MMCAT, MIAUW, DRONE) 2012'de yapılan eski okul mephedrone'u mu yapıyorsunuz yoksa bu başka bir varyant mı? Bunu soruyorum çünkü o dönemden kalma 4MMC'yi piyasada bulabilirlerse çok sevinecekler, ancak hiçbir yerde bulunamıyor. 4MMC sattıklarını söyleyen insanlar aslında 3MMC satıyorlar.

Bunun nedeni nedir? 4MMC ve 3MMC'nin her ikisi de yasaklandığına göre, neden her ikisi de değil de sadece 1 tanesi piyasada. Öfori farkını biliyorum ama sentezde pek bir fark yok yoksa yanılıyor muyum? Peki bunun nedeni nedir?

Birisi beni bu konuda daha fazla bilgilendirebilir mi?

Teşekkürler

fuckypu

Don't buy from me
New Member
Reaction score
12
Hiç kimsenin şüphesi olmasın, mahkemedeki söz, davadaki kanıttan daha önemlidir
uyuşturucu üretimi için en az 3 yıl en fazla 15 yıl

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Sen ne diyorsun be? Ne tür bir film dilinde konuşuyorsun. Aradığım cevap/bilgi bu değil. Uyuşturucu üreten birinin alabileceği hapis cezalarını hatırlatmaya gerek yok. Bence yanlış forumdasınız.

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
"Eski usul" 4-mmc diye bir şey yoktur. Molekül, yasaktan önce standartları ve etniği olan gerçek kimyagerler tarafından yapılıyordu. Yasaktan sonra organize suçlar manifaktür kısmını devraldı ve tek peşinde oldukları şey kar, bu yüzden eski ve yeni meph var

Chenzen

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Çinliler başlangıçta ürünlerinin herhangi bir etkisi olup olmadığını bilmiyorlardı, genellikle metilamin ve diğer kirleticilerle kontamine oluyordu, şimdi kaliteye kendiniz dikkat ederek temiz bir ürün elde edebilirsiniz büyük organize gruplar umursamıyor ve para sayıyor

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
4-mmc'nin etkin olmaması sorununu çözdünüz mü?

Chenzen

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Sentezi değiştiriyorum başka bir yol yapıyorum