4-MMC veya Mephedrone üreticisi arıyorum. Ayrıca 5-meo-mipt HCL, 5-mapb HCL, DCK ve 5-meo-pce (veya pcp) üretebilen veya tedarik edebilenleri arıyorum. Fiyat kıran satıcıları ve deneyimsiz olanları görmezden geleceğim. Toplu alım yapıyorum, ancak tedarikçiyle olan rahatlık düzeyime göre zamanla artan daha küçük miktarlarda başlıyorum. Bunlar pazarlığa tabi değildir.
Kendi web sitesi ve / veya DN pazar varlığı bir artıdır, ancak size kefil olan ilgili birisine sahipseniz gerekli değildir.
İşlem emanet üzerinden yapılmalıdır.
Gelecekte kendi 4-MMC'mi yapmayı planlıyorum. Ancak tedarik mükemmelse ve tedarikçi profesyonelse, kendim yapmamayı ve satın almaya devam etmeyi düşüneceğim. Yüksek saflıkta ve profesyonelce yapılmış ürünlere alışkınım, bu yüzden düzgün bir ürünün nasıl göründüğünü biliyorum ve çok seçici olacağım.
Kendi web sitesi ve / veya DN pazar varlığı bir artıdır, ancak size kefil olan ilgili birisine sahipseniz gerekli değildir.
İşlem emanet üzerinden yapılmalıdır.
Gelecekte kendi 4-MMC'mi yapmayı planlıyorum. Ancak tedarik mükemmelse ve tedarikçi profesyonelse, kendim yapmamayı ve satın almaya devam etmeyi düşüneceğim. Yüksek saflıkta ve profesyonelce yapılmış ürünlere alışkınım, bu yüzden düzgün bir ürünün nasıl göründüğünü biliyorum ve çok seçici olacağım.