3-mmc'nin 4-mmc'den yani Mephedrone'dan çok daha az koktuğu doğrudur. Bunun dışında tamamen farklı kokarlar:
3-mmc'ye gelince, aklıma gelen en yakın şey belirli bir tür tıbbi alçı (Alman markası "Leukoplast"
)
4-mmc'nin "kedi sidiği" kokusu ile ilgili olarak:
2009'dan beri meph kullanıyorum ve daha da uzun süredir kedilerle yaşıyorum ve tbh bana göre kedi sidiği asla bulamayacağım bir benzetme...
Yasak öncesi orijinal meph (parlak beyaz şeker benzeri kristaller) büyük ölçüde, yazıcıdan yeni çıktıklarında (ev veya ofis yazıcısı değil, burada halka açık atm/bilet terminallerinden bahsediyorum) bazı tren biletleri veya banka ekstrelerinin sahip olduğu kokuya sahipti.
Sonra hafif bir klor tableti esintisi ekleyin (yüzme havuzları için) ve işte tam oradasınız!
...muhtemelen bazı prekürsör kalıntıları veya yeniden Xing çözücüleri (belirtemiyorum), çünkü uygun bir yeniden kristalleştirme yaptıktan sonra neredeyse hiç koku kalmıyor.
O zamandan beri örneklediğim tüm yasak sonrası meph'lere gelince, yukarıda tarif ettiğim koku çoğu zaman agresif drenaj temizleyici tipi kokular, artı sentezde hangi çözücü kullanılmışsa onun kalıntıları, artı o göz yaşartıcı derecede acı / biberli brom kokusu ile gölgelendi :/