- Reaction score
- 7
Herkese merhaba! Kişisel kullanım için 3-cmc sentezlemek istiyorum. Oldukça sevdim, ancak artık elde edemiyorum (sürekli dolandırıcılık / kötü ikameler). Basit asit baz ekstraksiyonları vb. gibi biraz organik kimya deneyimim var. Bu forumu inceledim ve bu sentezle ilgili birkaç gönderi var, ancak sağlam bir yazı bulamadım, Sadece ölü konular ve benim gibi bir acemi için takip etmesi kolay olmayan diğer gönderilere bağlantılar.
İşte projem için şimdiye kadar biriktirdiğim reaktifler:
2-Bromo-3'-chloropropiophenone (sıvı form)
Diklorometan
Aseton
Metilamin
HCL %32
Birisi beni iyi bir yazıya veya muhtemelen videoya yönlendirebilir mi?
Ayrıca, bu süreçten ilk veya ikinci kez geçtiğimde hatalar yapacağımı tahmin ediyorum. Pratik yaparken reaktiflerimi israf etmemek için, özellikle 2b3c ile başlamak için bazı iyi minimum miktarlar nelerdir? 5 veya 10 ml gibi düşük bir miktarla başlayabilir miyim? Sonra geri kalanını molar ağırlık ile ayarlayabilir miyim?
Şimdiden teşekkürler!!!
İşte projem için şimdiye kadar biriktirdiğim reaktifler:
2-Bromo-3'-chloropropiophenone (sıvı form)
Diklorometan
Aseton
Metilamin
HCL %32
Birisi beni iyi bir yazıya veya muhtemelen videoya yönlendirebilir mi?
Ayrıca, bu süreçten ilk veya ikinci kez geçtiğimde hatalar yapacağımı tahmin ediyorum. Pratik yaparken reaktiflerimi israf etmemek için, özellikle 2b3c ile başlamak için bazı iyi minimum miktarlar nelerdir? 5 veya 10 ml gibi düşük bir miktarla başlayabilir miyim? Sonra geri kalanını molar ağırlık ile ayarlayabilir miyim?
Şimdiden teşekkürler!!!